Lenny Kuhr op middeleeuws marktplein

Zangeres Lenny Kuhr is de eerste artiest in een bijzondere reeks akoustische buitenconcerten op het sfeervolle middeleeuwse marktplein. Na sluitingstijd, als de rust in preHistorisch Dorp terugkeert, vormt de rustiek, historische sfeer rond herberg Den Bonten Os een uniek decor. Lenny Kuhr speelt haar nieuwe cd Gekust door de Eeuwigheid.

20 mei zaterdagavond, 20.00 uur (park geopend vanaf 19.00 uur) Lenny Kuhr, Gekust door de Eeuwigheid Toegangsprijs 15,-

Boek nu je ticket voor Lenny Kuhr

Lenny Kuhr, geboren als Helena Hubertina Johanna (Lenny) Kuhr te Eindhoven op 22 februari 1950, is een Nederlandse singer-songwriter en kleinkunstenaar. Beloond met de Nederlands Oeuvreprijs Kleinkunst — Cabaret 2015.9 sep zaterdagavond, 20.00 uur (park geopend vanaf 19.00 uur) Björn van der Doelen Toegangsprijs € 10,-

Boek ticket voor Björn van der DoelenNIEUWS


Seizoensopening met Mixed Reality-app de Tijdkijker [VIDEO]
2017-04-01

PreHistorisch Dorp in Eindhoven opende zaterdag haar nieuwe seizoen met de lancering van Mixed Reality-app de Tijdkijker. Bezoekers van het openluchtmuseum kunnen voortaan een rondleiding beleven met een virtuele verhalenverteller. 

bekijk het evenement >


PreHistorisch Dorp in vogelvlucht
2017-03-30

Het preHistorisch Dorp neemt je mee naar lang vervlogen tijden. Ontdek hoe de eerste boeren werkten. Wat de Romeinen in onze streken kwamen doen, of hoe Eindhoven is ontstaan. In het preHistorisch Dorp ontdek je dit en nog veel meer op een actieve manier. Want dit is het enige museum in Nederland waar je vies mag worden!

bekijk het evenement >


Eindexamenstof in de praktijk
2017-02-23

Leerlingen van het Van Maerlant Lyceum spelen als voorbereiding op hun eindexamen historische scène’s uit de 80-jarige oorlog in Eindhoven na bij preHistorisch Dorp. 

bekijk het evenement >