Moederdag High Tea!

Verwen je moeder met een sfeervolle High Tea in herberg Den Bonten Os. Een heerlijke dag vol historische activiteiten van preHistorie tot middeleeuwen met een smaakvolle High Tea boordevol streekproducten.Tip: doe eerst mee met workshop middeleeuwse tafelmanieren!

De herbergier serveert vanaf 15.00 uur een bijzonder smaakvolle High Tea voor jong en oud. Geniet van exclusieve gerechten van streekproducten. Natuurlijk is het preHistorisch Dorp al vanaf 11.00 uur geopend met bijzondere workshops zoals middeleeuwse tafelmanieren, boogschieten en meer.

Moederdag High Tea voor jong & oud, met onder meer:

  • Verse kruidenthee* (van een open vuur)
  • Zoete koeken en plaattaarten
  • Bocadillo-bites; Spaanse tapas van zeer, luxe belegde mini-ciabatta’s (ipv de sandwiches)
  • 2 soorten goed gevulde maaltijdsalade
  • Quiche-puntjes
  • Groentenchips
  • Hemelse modder
  • Crème brûlée met basilicum en blauwe bessen
  • Crudité met dippers

Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar € 15,00, vanaf 12 jaar € 22,50

Inclusief entree preHistorisch Dorp (bestaand uit toegang en gratis deelname aan alle activiteiten, workshops boogschieten, vuur maken en fibula (mantelspeld) maken & rondleidingen)

Reserveer nu, stuur een mailtje met het aantal personen en bijbehorende leeftijd naar welkom@prehistorischdorp.nl

nb. overige drankjes zijn niet bij de high tea inbegrepen.


NIEUWS


preHistorisch Dorp in Eindhoven filmlocatie internationale filmproductie Redbad
2017-07-12

De nieuwe internationale filmproductie Redbad van de uit Eindhoven afkomstige regisseur Roel Reiné en filmproducent Klaas de Jong wordt deels opgenomen in preHistorisch Dorp in Eindhoven. Na het succes van film Michiel de Ruyter slaan beide filmmakers opnieuw de handen ineen voor een historisch filmepos. Naast opnames zal ook bekendmaking van de (inter)nationale sterrencast plaatsvinden in preHistorisch Dorp. Je kunt hier het volledige persbericht lezen Persbericht Redbad preHistorisch Dorp - Regionaal.pdf

bekijk het evenement >


Vikingen, meer dan brute veroveraars [VIDEO]
2017-06-01

De Vikingen staan bekend als ruwe veroveraars, maar ze waren ook bekwame ambachtslieden en handelaren. En de echte ontdekkers van Amerika!

bekijk het evenement >


Seizoensopening met Mixed Reality-app de Tijdkijker [VIDEO]
2017-04-01

PreHistorisch Dorp in Eindhoven opende zaterdag haar nieuwe seizoen met de lancering van Mixed Reality-app de Tijdkijker. Bezoekers van het openluchtmuseum kunnen voortaan een rondleiding beleven met een virtuele verhalenverteller. 

bekijk het evenement >