Moederdag High Tea!

Verwen je moeder met een sfeervolle High Tea in herberg Den Bonten Os. Een heerlijke dag vol historische activiteiten van preHistorie tot middeleeuwen met een smaakvolle High Tea boordevol streekproducten.Tip: doe eerst mee met workshop middeleeuwse tafelmanieren!

De herbergier serveert vanaf 15.00 uur een bijzonder smaakvolle High Tea voor jong en oud. Geniet van exclusieve gerechten van streekproducten. Natuurlijk is het preHistorisch Dorp al vanaf 11.00 uur geopend met bijzondere workshops zoals middeleeuwse tafelmanieren, boogschieten en meer.

Moederdag High Tea voor jong & oud, met onder meer:

  • Verse kruidenthee* (van een open vuur)
  • Zoete koeken en plaattaarten
  • Bocadillo-bites; Spaanse tapas van zeer, luxe belegde mini-ciabatta’s (ipv de sandwiches)
  • 2 soorten goed gevulde maaltijdsalade
  • Quiche-puntjes
  • Groentenchips
  • Hemelse modder
  • Crème brûlée met basilicum en blauwe bessen
  • Crudité met dippers

Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar € 15,00, vanaf 12 jaar € 22,50

Inclusief entree preHistorisch Dorp (bestaand uit toegang en gratis deelname aan alle activiteiten, workshops boogschieten, vuur maken en fibula (mantelspeld) maken & rondleidingen)

Reserveer nu, stuur een mailtje met het aantal personen en bijbehorende leeftijd naar welkom@prehistorischdorp.nl

nb. overige drankjes zijn niet bij de high tea inbegrepen.


NIEUWS


Vikingen, meer dan brute veroveraars [VIDEO]
2017-06-01

De Vikingen staan bekend als ruwe veroveraars, maar ze waren ook bekwame ambachtslieden en handelaren. En de echte ontdekkers van Amerika!

bekijk het evenement >


Seizoensopening met Mixed Reality-app de Tijdkijker [VIDEO]
2017-04-01

PreHistorisch Dorp in Eindhoven opende zaterdag haar nieuwe seizoen met de lancering van Mixed Reality-app de Tijdkijker. Bezoekers van het openluchtmuseum kunnen voortaan een rondleiding beleven met een virtuele verhalenverteller. 

bekijk het evenement >


PreHistorisch Dorp in vogelvlucht
2017-03-30

Het preHistorisch Dorp neemt je mee naar lang vervlogen tijden. Ontdek hoe de eerste boeren werkten. Wat de Romeinen in onze streken kwamen doen, of hoe Eindhoven is ontstaan. In het preHistorisch Dorp ontdek je dit en nog veel meer op een actieve manier. Want dit is het enige museum in Nederland waar je vies mag worden!

bekijk het evenement >