Vaders gratis op vaderdag

Vaders bezoeken het historische park op vaderdag gratis met de tofste activiteiten voor jouw pa. 

Bierbrouwers op het middeleeuwse Marktplein, de bierproeverij met heerlijke streekbiertjes, een speenvarken aan het spit en een groot mannenkoor zorgen voor het leukste uitje op vaderdag. 

Niet alleen de toegang tot het openluchtmuseum is gratis voor je vader, hij mag ook nog eens bier proeven! Zo neemt bierbrouwerij Budels haar nieuwe IPA (Indian Pale Ale) mee en enkele speciale streekbieren.

Hele gezinnen en families vermaken zich natuurlijk prima met historische workshops voor de kinderen zoals Germaanse koeken bakken, boogschieten, vuur maken, amulet maken en schminken. En er is een prehistorische midzomermarkt met oude ambachten.

Trakteer je vader op het leukste actieve uitje voor jullie allemaal!NIEUWS


preHistorisch Dorp in Eindhoven filmlocatie internationale filmproductie Redbad
2017-07-12

De nieuwe internationale filmproductie Redbad van de uit Eindhoven afkomstige regisseur Roel Reiné en filmproducent Klaas de Jong wordt deels opgenomen in preHistorisch Dorp in Eindhoven. Na het succes van film Michiel de Ruyter slaan beide filmmakers opnieuw de handen ineen voor een historisch filmepos. Naast opnames zal ook bekendmaking van de (inter)nationale sterrencast plaatsvinden in preHistorisch Dorp. Je kunt hier het volledige persbericht lezen Persbericht Redbad preHistorisch Dorp - Regionaal.pdf

bekijk het evenement >


Vikingen, meer dan brute veroveraars [VIDEO]
2017-06-01

De Vikingen staan bekend als ruwe veroveraars, maar ze waren ook bekwame ambachtslieden en handelaren. En de echte ontdekkers van Amerika!

bekijk het evenement >


Seizoensopening met Mixed Reality-app de Tijdkijker [VIDEO]
2017-04-01

PreHistorisch Dorp in Eindhoven opende zaterdag haar nieuwe seizoen met de lancering van Mixed Reality-app de Tijdkijker. Bezoekers van het openluchtmuseum kunnen voortaan een rondleiding beleven met een virtuele verhalenverteller. 

bekijk het evenement >