Vaders gratis op vaderdag

Vaders bezoeken het historische park op vaderdag gratis met de tofste activiteiten voor jouw pa. 

Bierbrouwers op het middeleeuwse Marktplein, de bierproeverij met heerlijke streekbiertjes, een speenvarken aan het spit en een groot mannenkoor zorgen voor het leukste uitje op vaderdag. 

Niet alleen de toegang tot het openluchtmuseum is gratis voor je vader, hij mag ook nog eens bier proeven! Zo neemt bierbrouwerij Budels haar nieuwe IPA (Indian Pale Ale) mee en enkele speciale streekbieren.

Hele gezinnen en families vermaken zich natuurlijk prima met historische workshops voor de kinderen zoals Germaanse koeken bakken, boogschieten, vuur maken, amulet maken en schminken. En er is een prehistorische midzomermarkt met oude ambachten.

Trakteer je vader op het leukste actieve uitje voor jullie allemaal!NIEUWS


Vikingen, meer dan brute veroveraars [VIDEO]
2017-06-01

De Vikingen staan bekend als ruwe veroveraars, maar ze waren ook bekwame ambachtslieden en handelaren. En de echte ontdekkers van Amerika!

bekijk het evenement >


Seizoensopening met Mixed Reality-app de Tijdkijker [VIDEO]
2017-04-01

PreHistorisch Dorp in Eindhoven opende zaterdag haar nieuwe seizoen met de lancering van Mixed Reality-app de Tijdkijker. Bezoekers van het openluchtmuseum kunnen voortaan een rondleiding beleven met een virtuele verhalenverteller. 

bekijk het evenement >


PreHistorisch Dorp in vogelvlucht
2017-03-30

Het preHistorisch Dorp neemt je mee naar lang vervlogen tijden. Ontdek hoe de eerste boeren werkten. Wat de Romeinen in onze streken kwamen doen, of hoe Eindhoven is ontstaan. In het preHistorisch Dorp ontdek je dit en nog veel meer op een actieve manier. Want dit is het enige museum in Nederland waar je vies mag worden!

bekijk het evenement >