Vier je verjaardag in het preHistorisch Dorp

Het is feest in het Middeleeuwse stadje Endehoven. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun jij jouw verjaardag vieren in het preHistorisch Dorp. Gezellig met z'n allen een feestje vieren in de prehistorie en middeleeuwen! Wanneer iedereen een mooi riddervest aan heeft, kan het feest echt beginnen!

Het precieze programma blijft nog een verrassing, maar er kunnen alvast twee dingen verklapt worden: jullie gaan zelf een broodje roosteren boven een vuurtje en mogen allemaal een eigen amulet maken. Tijdens de pauze is er voor iedereen ranja en iets lekkers. Tot slot krijgt de jarige nog een leuk cadeautje op dit historische festijn.


Tarieven


 Kinderfeestje   € 97,50
Maximaal 10 kinderen en 2 volwassenen*

*Voor extra kinderen hanteren wij €9,75 p.p. en voor volwassenen €5,00 p.p.


Praktische informatie

  • Kinderfeestjes zijn op woensdag en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur.
  • Er is een begeleider aanwezig bij de ontvangst en om de activiteiten uit te leggen.
  • Het kinderfeestje is geschikt voor maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.
  • Wij verzoeken je vriendelijk om genoeg begeleiding mee te brengen, minimaal 1 volwassene op 5 kinderen. Van de begeleiders wordt verwacht dat ze actief deelnemen aan de activiteiten en een oogje in het zeil houden
  • Zorg bij regenachtig of fris weer voor regen- en/of warme kleding en voor stevige schoenen/laarzen. Laat alle kinderen weten dat ze kleding aandoen die vies mogen worden.
  • Wil je na je feestje in stijl met je vriendjes en vriendinnetjes een pannenkoeken eten in onze middeleeuwse herberg? Dit is mogelijik van april t/m oktober aansluitend aan het feestje van 16.30 tot 17.00 uur. Kosten zijn 5 euro per naturel met stroop en poedersuiker en een lekkere kan ranja!
  • Ook in de periode van november t/m maart is het mogelijk om je kinderfeestje te vieren in het preHistorisch Dorp. De standaard activiteiten zijn dan iets anders. Je maakt je eigen kaars en om lekker warm te blijven, ga je rondom een vuurtje zelfgebakken koek eten en mag je proeven van de vers bereide kruidenthee.
  • Kinderfeestjes zijn helaas niet mogelijk tijdens de beleefweken in ons museum, dus tijdens de schoolvakanties.