Oerbiggetjes zijn er! Verzin jij een naam?

[VIDEO] De varkenskraal heeft nieuwe bewoners! Verzin jij een naam voor de überschattige biggetjes?

Dukes of Bershire biggetje bij preHistorisch DorpTwee bijzondere biggetjes leven in de varkenskraal, het prehistorische varkensverblijf. In de meivakantie kwamen ze aan in hun riante verblijf. Ze hebben een stamboom van liefst twintig generaties. 

Ze kunnen hier net als vroeger heerlijk zoelen. Waarschijnlijk ken je dat woord niet, en het staat tegenwoordig ook niet meer in de Dikke van Dale. Het betekent: rollen in de modder.

De twee kleintjes hebben alleen nog geen naam... Verzin jij een toffe biggetjesnaam? Doe nu mee, maak kans op vrijkaartjes en wellicht een biggenknuffel: reageer nu via facebook!AGENDA


prehistorische midzomermarkt
17 & 18 juni

Dit weekend bezoek je de prehistorische midzomermarkt en oude ambachtslieden zoals pottenbakkers...... Het oudste gedeelte van het openluchtmuseum is het decor van een bijzondere gebeurtenis.

bekijk het evenement >


Björn van der Doelen op het middeleeuws Marktplein

Eindhovens zanger Björn van der Doelen speelt op 9 september een akoestisch concert op het middeleeuws Marktplein. Sfeervolle haardvuren, de herbergier van Den Bonten Os schenkt streekbier. 

bekijk het evenement >


Nationale Museumweek ons echte goud
Was op 16 - 24 april

De Nationale Museumweek van 16 tot en met 24 april zet de schijnwerpers op een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is. U kunt het ontdekken door verrassende initiatieven, binnen en buiten de muren van het museum. Dichterbij dan je denkt!

bekijk het evenement >