Moederdag High Tea!

Verwen je moeder met een sfeervolle High Tea in herberg Den Bonten Os. Een heerlijke dag vol historische activiteiten van preHistorie tot middeleeuwen met een smaakvolle High Tea boordevol streekproducten.Tip: doe eerst mee met workshop middeleeuwse tafelmanieren!

De herbergier serveert vanaf 15.00 uur een bijzonder smaakvolle High Tea voor jong en oud. Geniet van exclusieve gerechten van streekproducten. Natuurlijk is het preHistorisch Dorp al vanaf 11.00 uur geopend met bijzondere workshops zoals middeleeuwse tafelmanieren, boogschieten en meer.

Moederdag High Tea voor jong & oud, met onder meer:

  • Verse kruidenthee* (van een open vuur)
  • Zoete koeken en plaattaarten
  • Bocadillo-bites; Spaanse tapas van zeer, luxe belegde mini-ciabatta’s (ipv de sandwiches)
  • 2 soorten goed gevulde maaltijdsalade
  • Quiche-puntjes
  • Groentenchips
  • Hemelse modder
  • Crème brûlée met basilicum en blauwe bessen
  • Crudité met dippers

Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar € 15,00, vanaf 12 jaar € 22,50

Inclusief entree preHistorisch Dorp (bestaand uit toegang en gratis deelname aan alle activiteiten, workshops boogschieten, vuur maken en fibula (mantelspeld) maken & rondleidingen)

Reserveer nu, stuur een mailtje met het aantal personen en bijbehorende leeftijd naar welkom@prehistorischdorp.nl

nb. overige drankjes zijn niet bij de high tea inbegrepen.


NIEUWS


Bezichtig een echt Vikingschip!
2017-09-21

Vikingschip Sebbe Als ligt dit seizoen aangemeerd bij de steigers naar het tijdperk van de Franken en Vikingen. Bezoekers kunnen het schip tot en met 29 oktober bewonderen. Ook zal er in de komende weken een vroeg-middeleeuws kerkje verrijzen, de houten pallisade uitgebreid worden naar het prehistorische museumdeel. En er komen echte Vikingen trainen. Dat allemaal als voorbereiding op het grootse historische filmepos Redbad.

bekijk het evenement >


Expositie: Terugblik op Eindhoven tijdens WO II
2017-09-18

75 jaar na dato vertellen het Eindhoven Museum en de Bibliotheek Eindhoven het verhaal over het Sinterklaasbombardement en de Tweede Wereldoorlog in Eindhoven.

bekijk het evenement >


Scholen gratis naar preHistorisch Dorp: Inschrijving Museumschatjes geopend
2017-09-10

Brabantse schoolgroepen kunnen preHistorisch Dorp gratis bezoeken met Museumschatjes. Klassen maken op een leuke, interactieve manier kennis met erfgoed én preHistorisch Dorp. Schrijf uw school snel in deelname is beperkt!

bekijk het evenement >