Oerbiggetjes zijn er! Verzin jij een naam?

[VIDEO] De varkenskraal heeft nieuwe bewoners! Verzin jij een naam voor de überschattige biggetjes?

Dukes of Bershire biggetje bij preHistorisch DorpTwee bijzondere biggetjes leven in de varkenskraal, het prehistorische varkensverblijf. In de meivakantie kwamen ze aan in hun riante verblijf. Ze hebben een stamboom van liefst twintig generaties. 

Ze kunnen hier net als vroeger heerlijk zoelen. Waarschijnlijk ken je dat woord niet, en het staat tegenwoordig ook niet meer in de Dikke van Dale. Het betekent: rollen in de modder.

De twee kleintjes hebben alleen nog geen naam... Verzin jij een toffe biggetjesnaam? Doe nu mee, maak kans op vrijkaartjes en wellicht een biggenknuffel: reageer nu via facebook!AGENDA


Nationale Museumweek ons echte goud
Was op 16 - 24 april

De Nationale Museumweek van 16 tot en met 24 april zet de schijnwerpers op een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is. U kunt het ontdekken door verrassende initiatieven, binnen en buiten de muren van het museum. Dichterbij dan je denkt!

bekijk het evenement >


De Romeinen komen! schrijf jij geschiedenis?
Was op 30 april - 8 mei

De Romeinen komen in de meivakantie! Ontdek het leven van deze veroveraars en bewonder de welvaart die ze naar onze streken brachten. Bouw jij mee aan een inheems-Romeins gebouw?

bekijk het evenement >


De échte wereld van Jeroen Bosch
Was op 3 juli

Zondag 3 juli beleef je magie en bijgeloof in de middeleeuwse wereld van Jeroen Bosch.

bekijk het evenement >