herbergier serveert streeklunch

Ambachtelijke streekproducten waaronder regionale speciaalbieren. Streekgerechten duurzaam, zorgvuldig bereid, vol van smaak, puurheid en ambacht. De herbergier in den Bonten Os serveert bijzondere dranken en spijzen. Tip: schuif met het hele gezin of familie aan voor een historische paasbrunch!

(H)EERLIJK ANDERS nieuwe herbergier bij preHistorisch DorpHerberg Den Bonten Os stamt uit de 17e eeuw. In die tijd kwam ook de eerste thee naar Nederland. Later verscheepte de VOC grotere hoeveelheden naar onze havens. Thee was oorspronkelijk alleen voor de rijken, maar al gauw ging ook de rest van de bevolking massaal thee drinken. 

In herberg Den Bonten Oss geniet u van een brede keuze aan gedroogde en verse theesoorten. Verder serveren wij verse bonenkoffie, biologische frisdrank of fruitsappen van het Limburgse land.

De uitgebreide paasbrunch in de 16e eeuwse herberg Den Bonten Os is een bijzonder moment in uw vrije weekend. Geniet met uw gezin van een gemoedelijk moment met heerlijke brunch, en vanzelfsprekend kakelverse eieren. Vanzelfsprekend krijgt u ook toegang tot het gehele park. U kunt zich al inschrijven of ontvang meer info via welkom@eindhovenmuseum.nl 

16 + 17 april - Paasbrunch voor gezinnen en families

14 mei - Moederdag High Tea. Met workshop middeleeuwse tafelmanieren in het Wevershuis.

18 juni - Vaderdag Historisch bierfestival

AGENDA


Nationale Museumweek ons echte goud
Was op 16 - 24 april

De Nationale Museumweek van 16 tot en met 24 april zet de schijnwerpers op een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is. U kunt het ontdekken door verrassende initiatieven, binnen en buiten de muren van het museum. Dichterbij dan je denkt!

bekijk het evenement >


De Romeinen komen! schrijf jij geschiedenis?
Was op 30 april - 8 mei

De Romeinen komen in de meivakantie! Ontdek het leven van deze veroveraars en bewonder de welvaart die ze naar onze streken brachten. Bouw jij mee aan een inheems-Romeins gebouw?

bekijk het evenement >


De échte wereld van Jeroen Bosch
Was op 3 juli

Zondag 3 juli beleef je magie en bijgeloof in de middeleeuwse wereld van Jeroen Bosch.

bekijk het evenement >