High Tea Moederdag

Maak Moederdag dit jaar heel speciaal met een exclusieve high tea in het preHistorisch Dorp. Vanaf 15 uur worden er heerlijke hapjes geserveerd in Herberg Den Bonten Os.

Voor en na de high tea zijn jullie met het hele gezin welkom in het museum. Beleef deze speciale Moederdag in andere tijden en ontmoet verschillende bewoners in eeuwenoude hoeves en boerderijen. Doe mee aan historische spelletjes en ervaar zelf hoe het was om in de prehistorische tijd of de middeleeuwen te leven.Dat wordt hoe dan ook een bijzonder samenzijn, waarbij niet alleen moeders, maar iedereen met volle teugen kan genieten. Tijdens de speciaal voor Moederdag geserveerde high tea kan er in alle rust en luxe worden genoten van al het lekkers.


High Tea - Op het menu

- Muffins met jamvulling van seizoensfruit

- Scones met crème en/of brownies

- Mini-sandwiches

- Canapés met luxe beleg en garnering  

- Mix van luxe gebak, petit fours en zoetigheden

- Quichepuntjes

- Mini worstenbroodjes

- Thee

Prijzen (inclusief dagentree tot het preHistorisch Dorp)

Kinderen < 3 jaar gratis
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 24,95
Volwassenen € 29,95

Prijzen zijn inclusief entree museum vanaf 10:00 uur, gratis toegang tot alle activiteiten.
Vanaf 15.00 uur wordt de high tea geserveerd in Herberg Den Bonten Os.
NIEUWS


Het Historisch Ambachtenlab is van start!
2019-03-28

Wees erbij! Het Historisch Ambachtenlab is weer van start. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, en ben jij op woensdagmiddag het liefst creatief bezig? Kom dan alleen of samen met je vrienden, naar het preHistorisch Dorp. Waan je een hele middag in een andere tijd en maak iets moois met je eigen handen!

bekijk het evenement >


Winnaar kidsproof 2019!

preHistorisch Dorp is voor het tweede jaar op rij verkozen tot hét Kidsproof museum van Noord-Brabant. In totaal werden de Nederlandse musea dit jaar ruim 11.000 keer onder de loep genomen door 'museuminspecteurs', kinderen tot en met 12 jaar. Dankzij hun inspectierapporten prolongeren wij de titel. 

bekijk het evenement >


3 en 4 augustus: spinnersweekend

Wol- en Spinliefhebbers opgelet! Op 3 en 4 augustus houden wij een spinnersweekend. Je bent deze twee dagen welkom om alles te ontdekken over de geschiedenis van het spinnen van wol en vlas, maar vooral om zélf mee te doen.

bekijk het evenement >