Lerarendag

Docenten maken kennis met preHistorisch Dorp, de educatieve programma's en methodes tijdens de lerarendag op woensdagmiddag 11 april.

Neem een voorproefje op onze historische educatieve programma’s, schoolreisje of schoolkamp! Bezoek de lerarendag op woensdagmiddag 11 april

Hoofd Educatie Yvonne Lammers ontvangt je om 14.00 uur voor een heerlijke koffie/verse kruidenthee met koek in de sfeervolle herberg Den Bonten Os. Op het programma onder meer rondleidingen door prehistorie en middeleeuwen. 

We vertellen je graag alles over de leidende thema's bij de verschillende tijdvakken. En hoe onze programma's zijn afgestemd op de hedendaagse doorlopende leerlijnen en inspelen op de ontwikkeling van 21e-eeuwse vaardigheden 

Doe je ook met een van onze ambachten? Maak kennis met levensechte geschiedenisles! 

Aanmelden gratis via lerarendag@preHistorischDorp.nlNIEUWS


nominatie leukste uitje van Brabant: Stem op ons!
2018-09-12

preHistorisch Dorp staat volgens de ANWB al op de tweede plaats voor "Leukste uitje, Noord-Brabant 2019". Help ons eerste worden door op ons te stemmen! Vind jij ons leuk en gun je ons 10-sterren? Doe mee en maak kans op een leuk uitje voor het hele gezin!

bekijk het evenement >


Scholen gratis naar preHistorisch Dorp: Inschrijving Museumschatjes geopend vanaf 28 augustus
2018-08-24

De inschrijving is inmiddels gesloten!

 Brabantse schoolgroepen kunnen preHistorisch Dorp gratis bezoeken met Museumschatjes. Klassen maken op een leuke, interactieve manier kennis met erfgoed én preHistorisch Dorp. Schrijf uw school snel; in deelname is beperkt!

bekijk het evenement >


REDBAD Experience
2018-06-26

Ontdek de wereld van REDBAD op dé filmlocatie. Met onder meer een exclusieve voorpremière en het Surviving REDBAD weekend.

bekijk het evenement >