Logeer in het verleden

Een weekend lang leven, precies zoals vroeger: overnachten in een vroegmiddeleeuwse hoeve en meedoen aan historische activiteiten. Jij leeft van zonsopgang tot na zonsondergang in een compleet andere tijd. Een bijzondere meerdaagse belevenis waarbij je het échte leven in de vroege middeleeuwen ervaart. 

De 9e eeuwse Adellijke Hoeve is een van de meest sfeervolle gebouwen in preHistorisch Dorp. Binnen en buiten op het erf doe jij mee aan unieke historische activiteiten samen met een echte historische bewoner. Natuurlijk ga je op ontdekkingsreis en neem je deel aan de uitgebreide rondleiding door onze zes tijdperken.

Je bereidt op authentieke wijze en boven een open vuur de maaltijden, met bijvoorbeeld handgemaakt brood uit een oer-oven en drinkt zelf geplukte kruidenthee. Maar er staat veel meer op het programma, een weekend vol avonturen!

 Zijn jullie klaar voor deze back to basic-tijdreis? Tijdreizigers van 4 t/m 99 jaar bieden wij een unieke ervaring. Kinderen onder de 16 jaar kunnen meedoen als zij worden begeleid door een meerderjarige deelnemer.

Bestel direct jouw deelnamebewijs

Datum za 15 & zo 16 september
Tijd Zaterdag vanaf 10.30 uur tot zondag 13.00 uur (zondagmiddag deelname aan reguliere zomeractiviteiten)
Deelnemers minimaal 15 - maximaal 25 
Prijs Volwassenen: 69,- p.p. 
      Kinderen t/m 11: 49,- p.p. (max 3 kinderen onder begeleiding van een volwassene)

Maak jouw weekend compleet met historische kledij. Het kledingatelier stelt deze handgemaakte kleding beschikbaar tegen vergoeding van 24,50 euro. Wil je geheel in stijl als vroeger leven? Vermeld dan bij je aanmelding je lengte, kleding-, en schoenmaat. NIEUWS


nominatie leukste uitje van Brabant: Stem op ons!
2018-09-12

preHistorisch Dorp staat volgens de ANWB al op de tweede plaats voor "Leukste uitje, Noord-Brabant 2019". Help ons eerste worden door op ons te stemmen! Vind jij ons leuk en gun je ons 10-sterren? Doe mee en maak kans op een leuk uitje voor het hele gezin!

bekijk het evenement >


Scholen gratis naar preHistorisch Dorp: Inschrijving Museumschatjes geopend vanaf 28 augustus
2018-08-24

De inschrijving is inmiddels gesloten!

 Brabantse schoolgroepen kunnen preHistorisch Dorp gratis bezoeken met Museumschatjes. Klassen maken op een leuke, interactieve manier kennis met erfgoed én preHistorisch Dorp. Schrijf uw school snel; in deelname is beperkt!

bekijk het evenement >


REDBAD Experience
2018-06-26

Ontdek de wereld van REDBAD op dé filmlocatie. Met onder meer een exclusieve voorpremière en het Surviving REDBAD weekend.

bekijk het evenement >