Moederdag High Tea!

Verwen je moeder met een heerlijke High Tea, inclusief historische beauty salon!

Op zondagmiddag 13 mei   kun je bij ons je moeder in de watten leggen terwijl je zelf een superleuk uitje hebt. Hoe fijn is dat?!

Na een heerlijke High Tea voor het hele gezin, wordt moeder onder begeleiding van een Historische Schoonheidsspecialiste door haar kinderen verwend. Ook in het verleden maakten vrouwen zich immers al mooi. Bijvoorbeeld door hun haar kunstig te vlechten, hun wangen rood te verven of hun ogen zwart te omranden. De moeders zullen er oogverblindend uit zien! De kinderen kunnen bovendien aan de slag om een prachtig geurig verwencadeautje te maken. Voor moeder uiteraard, maar misschien ook wel een beetje voor henzelf.

Is moeder door en door verwend? Dan is er buiten in ons dorp genoeg te beleven! In het Hemelvaart/moederdagweekend gaan we namelijk terug naar de tijd van de Tachtigjarige oorlog. Soldaten uit die tijd zullen hun kampement in ons dorpje opslaan en gedurende het hele weekend de vuurwapens laten knallen. Je kunt bovendien meetrainen met een echte soldaten-rekruteer!

Op het menu:

  • Verse kruidenthee van het vuur
  • Luxe koeken en taarten
  • Bocadillo-bites; Spaanse tapas van zeer luxe belegde mini-ciabatta’s
  • Goed gevulde maaltijdsalade
  • Quiche-puntjes
  • Groentenchips
  • Crudité met dippers
  • Hemelse modder

Inclusief entree preHistorisch Dorp, 13 mei vanaf 11.00 uur (bestaand uit toegang en gratis deelname aan alle activiteiten, workshops boogschieten, vuur maken en fibula (mantelspeld) maken & rondleidingen). De high tea wordt vanaf 15.00 uur geserveerd.

Bestel direct je tickets!

Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar € 19,95, vanaf 12 jaar € 24,95

nb. overige drankjes zijn niet bij de high tea inbegrepen.


NIEUWS


nominatie leukste uitje van Brabant: Stem op ons!
2018-09-12

preHistorisch Dorp staat volgens de ANWB al op de tweede plaats voor "Leukste uitje, Noord-Brabant 2019". Help ons eerste worden door op ons te stemmen! Vind jij ons leuk en gun je ons 10-sterren? Doe mee en maak kans op een leuk uitje voor het hele gezin!

bekijk het evenement >


Scholen gratis naar preHistorisch Dorp: Inschrijving Museumschatjes geopend vanaf 28 augustus
2018-08-24

De inschrijving is inmiddels gesloten!

 Brabantse schoolgroepen kunnen preHistorisch Dorp gratis bezoeken met Museumschatjes. Klassen maken op een leuke, interactieve manier kennis met erfgoed én preHistorisch Dorp. Schrijf uw school snel; in deelname is beperkt!

bekijk het evenement >


REDBAD Experience
2018-06-26

Ontdek de wereld van REDBAD op dé filmlocatie. Met onder meer een exclusieve voorpremière en het Surviving REDBAD weekend.

bekijk het evenement >