Verkeershinder zondag 14 oktober door marathon

Het marathon-parcours kan voor verkeer vanuit de richting Limburg voor verkeershinder zorgen op zondag 14 oktober tussen 10.20 en 13.15 uur.

preHistorisch Dorp blijft op 14 oktober goed bereikbaar vanuit de richting Tilburg A58/Den Bosch A2/Veghel A50  over de N2. Afslag Centrum / Strijp, via de Tilburgseweg en Limburglaan vind je het preHistorisch Dorp aan de Boutenslaan hoogstwaarschijnlijk zonder enig oponthoud.

Verkeer vanuit het zuiden en oosten raden we ook aan deze route te nemen! 

Extra aanwijziging voor verkeer vanuit het zuiden en oosten: rijdt over de A67/A2 vanaf kooppunt Leenderheide via de N2. Keren bij afslag Eindhoven Airport/Meerhoven-Noord vervolgens over de N2, Afslag Centrum / Strijp, via de Tilburgseweg en Limburglaan bereik je het preHistorisch Dorp aan de Boutenslaan probleemloos.

Let op: De toegangsroute via de Aalsterweg (kruising Anthon Coolenlaan/Floraalaan en die via de Leostraat (oostelijke Rondweg, kruising Leenderweg) kruist het marathonparcours. Hier kan met name in de ochtend ernstige verkeershinder ontstaan.NIEUWS


Een weekend vol paasactiviteiten
2019-04-12

Bij ons vier je 3 dagen lang Pasen. Traditiegetrouw gaan we lekker aan de slag met eieren! Je kan paaseieren versieren met verschillende kleuren in het Ambachtenhuis, symbolen van klei maken, eieren zoeken en nog veel meer.

bekijk het evenement >


Paasbrunch in het preHistorisch Dorp
2019-04-02

Vier het voorjaar en geniet samen met je familie van een heerlijke paasbrunch in het preHistorisch Dorp. Schuif eerste of tweede paasdag aan in onze herberg en laat je verwennen in een historische setting. Bij mooi weer brunchen we buiten! Naderhand kun je uiteraard met z’n allen genieten van de levende geschiedenis in ons museum: rondleidingen, workshops, dieren en natuurlijk allerlei paasactiviteiten. Tijdens Pasen zijn wij geopend van 10:00 – 17:00 uur, ook op maandag!

bekijk het evenement >


Het Historisch Ambachtenlab gaat van start!
2019-03-28

Wees erbij! Het Historisch Ambachtenlab gaat weer van start. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, en ben jij op woensdagmiddag het liefst creatief bezig? Kom dan alleen of samen met je vrienden, naar het preHistorisch Dorp. Waan je een hele middag in een andere tijd en maak iets moois met je eigen handen!

bekijk het evenement >