Verkeershinder zondag 14 oktober door marathon

Het marathon-parcours kan voor verkeer vanuit de richting Limburg voor verkeershinder zorgen op zondag 14 oktober tussen 10.20 en 13.15 uur.

preHistorisch Dorp blijft op 14 oktober goed bereikbaar vanuit de richting Tilburg A58/Den Bosch A2/Veghel A50  over de N2. Afslag Centrum / Strijp, via de Tilburgseweg en Limburglaan vind je het preHistorisch Dorp aan de Boutenslaan hoogstwaarschijnlijk zonder enig oponthoud.

Verkeer vanuit het zuiden en oosten raden we ook aan deze route te nemen! 

Extra aanwijziging voor verkeer vanuit het zuiden en oosten: rijdt over de A67/A2 vanaf kooppunt Leenderheide via de N2. Keren bij afslag Eindhoven Airport/Meerhoven-Noord vervolgens over de N2, Afslag Centrum / Strijp, via de Tilburgseweg en Limburglaan bereik je het preHistorisch Dorp aan de Boutenslaan probleemloos.

Let op: De toegangsroute via de Aalsterweg (kruising Anthon Coolenlaan/Floraalaan en die via de Leostraat (oostelijke Rondweg, kruising Leenderweg) kruist het marathonparcours. Hier kan met name in de ochtend ernstige verkeershinder ontstaan.NIEUWS


nominatie leukste uitje van Brabant: Stem op ons!
2018-09-12

preHistorisch Dorp staat volgens de ANWB al op de tweede plaats voor "Leukste uitje, Noord-Brabant 2019". Help ons eerste worden door op ons te stemmen! Vind jij ons leuk en gun je ons 10-sterren? Doe mee en maak kans op een leuk uitje voor het hele gezin!

bekijk het evenement >


Scholen gratis naar preHistorisch Dorp: Inschrijving Museumschatjes geopend vanaf 28 augustus
2018-08-24

De inschrijving is inmiddels gesloten!

 Brabantse schoolgroepen kunnen preHistorisch Dorp gratis bezoeken met Museumschatjes. Klassen maken op een leuke, interactieve manier kennis met erfgoed én preHistorisch Dorp. Schrijf uw school snel; in deelname is beperkt!

bekijk het evenement >


REDBAD Experience
2018-06-26

Ontdek de wereld van REDBAD op dé filmlocatie. Met onder meer een exclusieve voorpremière en het Surviving REDBAD weekend.

bekijk het evenement >