verkoelende zomeractiviteiten

Met dit warme weer kan iedereen wat verkoeling gebruiken. Daarom worden er in de verschillende tijdperken wateractiviteiten aangeboden. 

Je kunt onder andere heerlijk afkoelen onder een van de sproeiers, een waterspel doen met echte vikinghoorns of ga het water op in een prehistorische boomstamkano. Heb je geen zonnebrand bij je? De leem uit onze leemkuil is een uitstekend alternatief! 

Ook biedt het park genoeg plekken in de schaduw om even tot rust te komen. Benieuwd naar het aanbod wateractiviteiten tijdens je bezoek? Vraag het onze tijdgidsen.NIEUWS


preHistorisch Dorp opent poorten met Kinderburgemeester
2019-03-21

Zaterdag 30 maart komt Kinderburgemeester Loïs van Rooij de poorten van het preHistorisch Dorp openen voor het nieuwe seizoen. Zeker toepasselijk, omdat het museum eind vorig jaar nog werd verkozen tot hét Kidsproof Museum van Noord-Brabant. In het preHistorisch Dorp maak je in één dag een tijdreis van 15.000 jaar. Onderweg ontmoet je jagers uit de steentijd, boeren uit de prehistorie en ambachtslieden uit de middeleeuwen. Maak een praatje en laat je verrassen door hun verhalen over het dagelijks leven in het verleden.

bekijk het evenement >


Winnaar kidsproof 2019!

preHistorisch Dorp is voor het tweede jaar op rij verkozen tot hét Kidsproof museum van Noord-Brabant. In totaal werden de Nederlandse musea dit jaar ruim 11.000 keer onder de loep genomen door 'museuminspecteurs', kinderen tot en met 12 jaar. Dankzij hun inspectierapporten prolongeren wij de titel. 

bekijk het evenement >