Vikingfestival: het grootste vikingfestival van Nederland

Vechters, ambachtslieden, muzikanten, vertellers en marktventers; ook dit jaar wordt het preHistorisch Dorp met Pinksteren overgenomen door een bontgekleurd gezelschap aan Vikingen. Sla het openluchtmuseum in Eindhoven van 30 mei t/m 1 juni 2020 niet over.


Of je nu van verhalen of van vechten houdt, op zoek bent naar het mooiste stofje of het leukste sieraad: op het grootste Vikingfestival van Nederland sla jij je slag!

Dit jaar komen zo'n 200 Vikingen naar het preHistorisch Dorp in Eindhoven om jou een kijkje te geven in het leven van zo'n 1.000 jaar geleden. Dit doen ze door middel van spectaculaire shows, muziek, wapendemonstraties, verhalen te vertellen, Vikingwaar te verkopen en nog veel meer. Zo ontdek jij het échte leven van de Vikingen, Ze stonden misschien bekend als ruwe veroveraars, maar het waren zeker ook bekwame ambachtslieden en handelaren.

Tickets
Voor het Vikingfestival geldt een toeslag. De voorverkoop van het Vikingfestival is inmiddels gestart, je krijgt een flinke korting wanneer je jouw tickets vooraf koopt. Koop jouw dagkaart hier

Let op: de tickets geven toegang tot één dag van het festival. Wil je meerdere dagen komen? Dan is het verstandig om meerdere tickets aan te schaffen.

Houd er rekening mee dat je bij de meeste kraampjes van de Vikingmarkt met cash moet betalen. Bij de herberg en verkooppunten voor snacks en drinken kun je zowel pinnen als met cash betalen. Op het terrein is geen pinautomaat aanwezig om geld op te nemen.

  • Super early bird Vikingfestival t/m 31 maart: € 12,50
  • Early bird Vikingfestival t/m 17 mei (Romeinenweekend): € 13,50
  • Prijs Vikingfestival vanaf 18 mei: € 15,-

Let op: kom gerust gekleed als Viking, maar laat je stalen wapens thuis.