Arrangementen en groepen

Vier samen met collega´s een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in preHistorisch Dorp. De herbergier van herberg Den Bonten Os ontvangt jullie graag bij knapperend haardvuur.

Middeleeuwse gebouwen en ambachtshuizen aan het Jeroen Boschplein openen speciaal en alleen voor het bedrijf, juist ook in de sfeervolle winterse periode.

Dichtbij het centrum van Eindhoven en middenin Genneper Parken biedt preHistorisch Dorp bijzondere mogelijkheden voor een historische bedrijfsbijeenkomst. Wat dacht u van een middeleeuws dinerbuffet? De herbergier serveert lokale streekproducten en bieren van Stadbrouwerij Eindhoven.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding in onze sfeervolle middeleeuwse herberg en authentieke ambachtshuizen.

Meer weten? Neem dan contact op met Irma Steenbeek, i.steenbeek@eindhovenmuseum.nl 040 - 8200115

Heisessies en bedrijfsfeesten

Een andere invalshoek vind je zeker in onze middeleeuwse gebouwen en prehistorische locaties. De herbergier van Den Bonten Os opent de deuren graag voor een sfeervolle bijeenkomst in historische tijden. 

meer info? Neem contact op met Irma Steenbeek, i.steenbeek@eindhovenmuseum.nl 040 - 8200115

Familiedagen en kinderfeestjes

Kleine ridders, jonkvrouwen, hun ouders en hele familie beleven een bijzondere dag in preHistorisch Dorp. Rondleiding, historische belevenissen of een sfeervol middeleeuws diner maken jouw familiedag tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Lees meer over onze kinderfeestjes.

Of vraag info aan over de leukste familie-uitjes via familiefeesten@eindhovenmuseum.nl