Borrel, diner of

In de authentieke omgeving binnen de middeleeuwse stadsmuren bieden wij alle mogelijkheden om met uw medewerkers en relaties te proosten op bijzondere mijlpalen. 

Herberg Den Bonten Os en de ambachtshuizen bieden een sfeervolle omgeving voor u en uw gasten. De vuurkorven branden op het marktplein voor een warm welkom. Ook binnen in de enorme haard port de herbergier een knapperend vuur op. We verzorgen bijzondere diners of heerlijke lunches.

Eerlijke streekgerechten

De herbergier serveert bijvoorbeeld heerlijke streekgerechtjes zoals gepekelde, lichtgerookte ‘overlastgans’ op linzenkaantjes met knolselderijcrème, paté van wild zwijn met in Port gewelde pruimen, tosti van oerbrood en schapenkaas of zijn specialiteit worstenbrood van speltdeeg en gehakt van de oervarkens, die in eigen varkenskraal van preHistorisch Dorp opgroeiden, met zuurkool. 

Inclusief de diverse (alcoholische) dranken vanaf 49,50 per persoon. Voor dat bedrag reserveert u ook al een bijzonder diner met vier gangen!

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl

Ambachtelijk borrelen of dineren in historische sfeer

Ons middeleeuws stadje, gelegen in de groene Genneperparken, biedt een prachtig sfeervolle setting voor ieder evenement. Vier samen met collega´s een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in preHistorisch Dorp. Wat dacht u bijvoorbeeld van een middeleeuws dinerbuffet? 

Meer weten? Wij nodigen u graag uit in onze sfeervolle middeleeuwse herberg en authentieke ambachtshuizen om de mogelijkheden te bespreken.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl