Jarig?! Vier je kinderfeestje bij ons!

Kom feesten in preHistorisch Dorp! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maken we er een historisch knalfuif van! Wanneer iedereen een mooi riddervest aan heeft, kan het feest echt beginnen. We verklappen natuurlijk nog niet wat we precies gaan doen, maar reken er maar op dat je achteraf naar houtvuur zult ruiken en dat je met een mooi zelfgemaakte amulet naar huis zult gaan. In de pauze is er voor iedereen kruidenthee en de jarige krijgt een leuk cadeautje!

Lees verder voor meer info


Familiedag

Dichtbij het centrum van Eindhoven en midden in Genneper Parken biedt preHistorisch Dorp een unieke locatie waar u kunt genieten van een compleet verzorgde familiedag.

Lees verder voor meer info


Teamuitjes

Op zoek naar een actief en uniek dagje uit met je groep, club of team? Dan zit je goed bij preHistorisch Dorp in Eindhoven.

Lees verder voor meer info


Vriend(inn)endag

Een unieke dag met je vrienden organiseer je bij preHistorisch Dorp. Je kan het zo extreem maken als je zelf wil! En natuurlijk is er ook ruimte voor wat ontspanning. 

Lees verder voor meer info


Een Historisch Huwelijk!

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie die de oneindigheid van jullie liefde weerspiegelt? Dan is het preHistorisch Dorp de perfecte locatie. Gelegen aan het water in een natuurlijke omgeving bieden de historische gebouwen een exclusieve, sfeervolle omgeving waarin verleden, heden en toekomst samen komen.

Lees verder voor meer info


preHistorisch Dorp komt naar je toe!

Ben je slecht ter been of is het om een andere reden moeilijk om ons te bezoeken? Wij kunnen het verleden ook naar jou toe brengen! In een middag maak je kennis met verschillende aspecten van het leven uit één van de zes tijdperken die ons museum laat zien. Alle zintuigen worden hierbij geprikkeld! We vertellen, gekleed als historisch figuur, over hoe het vroeger was en laten mensen ruiken, proeven en voelen aan materialen die de mensen vroeger tot hun beschikking hadden. Verschillende ambachten, zoals het bewerken van leer, bot of textiel passeren de revue en wie wil mag zelf een poging wagen. Zo brengen we een stukje museum naar de mensen toe!

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl