Coronamaatregelen

Een veilig bezoek aan het preHistorisch Dorp

We heten je graag veilig en verantwoord welkom in het preHistorisch Dorp. We houden ons daarom aan de landelijk geldende RIVM-richtlijnen en het museumprotocol van de Museumvereniging. Onderstaande regels worden continu gemonitord en bijgewerkt waar nodig. Bekijk deze pagina daarom altijd vlak voordat je bij ons op bezoek komt.

Regels en richtlijnen

Online reserveren is verplicht.

Momenteel hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het museum te reserveren. Kom alleen naar het museum in het tijdslot dat aangegeven staat op jouw ticket.

Het dragen van een mondkapje in de binnenruimtes wordt geadviseerd.

De overheid adviseert om in alle publieke gebouwen een mondkapje te dragen. Wij volgen die beslissing en willen jullie dringend adviseren om een mondkapje te dragen in alle binnenruimtes, zoals de hoeves, boerderijen en winkel. Onze medewerkers dragen in de binnenruimtes ook een mondkapje.

Houd 1,5 meter afstand tot andere gezelschappen.

Ons museum biedt ruimte genoeg om afstand te houden van elkaar: brede paden, grote velden en ruime hoeves. Naast de 1,5 meter afstand tot andere gezelschappen, geldt er een maximum aantal gezelschappen per binnenruimte. Hiervoor hangt voor iedere binnenruimte het betreffende aantal.

Het museum is beperkt open.

Ons museum is gesloten tussen 13:00 en 13:30 uur. Ook voor (09:30 uur) en na openingstijd (17:00 uur) is het museum gesloten voor bezoekers. 

Een gezelschap bestaat uit maximaal 4 personen.

Gezelschappen mogen maar uit maximaal 4 personen bestaan uit hetzelfde huishouden. Kinderen tot 13 jaar zijn uitgezonderd van deze regel.

De herberg is een afhaalpunt.

Herberg Den Bonten Os, onze horecagelegenheid, heeft een afhaalpunt beschikbaar gesteld voor bezoekers.

Blijf thuis bij klachten.

Bij binnenkomst doen wij een gezondheidscheck. Heb je klachten? Blijf dan thuis.

1332