Trouwen in het preHistorisch Dorp

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie die de oneindigheid van jullie liefde weerspiegelt? Dan is preHistorisch Dorp de perfecte locatie. Gelegen aan het water in een natuurlijke omgeving bieden de historische gebouwen een exclusieve, sfeervolle omgeving waarin verleden, heden en toekomst samenkomen.

Het fraai aangelegde historische dorp met hoeves en boerderijen uit de ijzertijd, Romeinse tijd en middeleeuwen evenals natuurgebied Genneper Parken, zijn een dankbaar decor voor een geslaagde fotoreportage.

Vandaag schrijven jullie geschiedenis

Adellijk of juist vol avontuur?

Ben je romantisch aangelegd of hou je juist van het avontuurlijke? Het preHistorisch Dorp biedt het allebei!

Onze Adellijke Hoeve, een reconstructie uit de vroege middeleeuwen waar de adellijke familie vroeger verbleef, is zeer geschikt voor een huwelijksceremonie. Aansluitend kun je hier genieten van de receptie, een feestelijk diner en/of het huwelijksfeest.

Voor de avontuurlijke geliefden met een hang naar de oude godsdiensten is het ook mogelijk in het prehistorisch gedeelte te vertoeven, bijvoorbeeld bij de Heilige Eik. Een spectaculaire entree in een boomstamkano, een handfastingsritueel of een historisch-getinte muzikale omlijsting behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Sinds 2020 hebben wij ook een vergunning voor het voltrekken van huwelijken en partnerschappen! Er is niets meer wat jou en jouw geliefde in de weg staat om jullie huwelijk én feest in het openluchtmuseum van Noord-Brabant te vieren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij helpen jullie graag met de invulling van jullie huwelijksdag en zullen er alles aan doen om het tot een feest van historische betekenis te maken!

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl