Een huwelijk om nooit te vergeten

Trouwen in het preHistorisch Dorp

Het preHistorisch Dorp is een unieke trouwlocatie. Gelegen aan het water, in de natuur van de Genneper Parken, trouwen jullie in het decor van historische gebouwen uit de ijzertijd, Romeinse tijd en middeleeuwen. Trouw in het verleden, voor een mooie toekomst samen. 
 

Let op: in verband met de geldende coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om in 2021 nog een bruiloft te boeken. Wil je alleen een fotoshoot houden? Neem dan even contact op met ons voor de mogelijkheden.

Schrijf samen geschiedenis

Hoe willen jullie samen geschiedenis schrijven? Trouwen jullie als een adellijk stel of juist een stoutmoedig koppel? Zoeken jullie romantiek of juist avontuur? Het preHistorisch Dorp heeft alles om jullie droomhuwelijk of partnerschap te vieren. 

Trouwen in de Adellijke Hoeve
Worden jullie echtgenoten in de Adellijke Hoeve? Vier een bijzondere huwelijksceremonie in deze hoeve uit de vroege middeleeuwen, waar de adellijke familie vroeger verbleef. Houd de historische sfeer vast met een aansluitende receptie, een feestelijk diner en/of het trouwfeest in de Adellijke Hoeve.

Trouwen bij de Heilige Eik
Zeggen jullie ‘ja’ op heilige grond? Vier een avontuurlijke huwelijksceremonie in het prehistorisch gedeelte, bijvoorbeeld bij de Heilige Eik. Maak een spectaculaire entree in een boomstamkano, trouw op oud-Keltische wijze met handfasting en beleef jullie dag in het teken van de oude godsdiensten in een historisch-getinte muzikale omlijsting.

De ceremonie of het feest kunnen uiteraard ook op andere plekken in het openluchtmuseum gehouden worden. De middeleeuwse kapel biedt een intieme setting, terwijl de herberg garant staat voor een bourgondisch feest. Ook is het mogelijk om verschillende sets historische kleding te huren om jullie bruiloft helemaal af te maken. Wij stellen graag samen met jullie de huwelijksviering op naar jullie wensen. 

Jullie huwelijk in het preHistorisch Dorp

Een bruiloft in een openluchtmuseum is een unieke ervaring voor jullie en voor jullie gasten. Trouw op de plaats waarin verleden, heden en toekomst samenkomen.

●    Sinds 2020 een officiële trouwlocatie 
●    Van ceremonie tot feest op één plek
●    Uniek decor voor jullie fotoreportage
●    Naar wens op maat samen te stellen
●    Bij goed én bij slecht weer 

Wil je meer weten over het historisch huwelijk?

Wij helpen jullie graag met de invulling van jullie huwelijksdag en zullen er alles aan doen om het tot een feest van historische betekenis te maken. Informeer naar de mogelijkheden via 040 - 252 22 81 of info@prehistorischdorp.nl.