Herberg Den Bonten Os

Van harte welkom in  Herberg Den Bonten Os.

Onze herbergier serveert verse producten die we ter plekke en met aandacht voor je bereiden. Veelal ambachtelijk geproduceerd door de (lokale) boer, landbouwer en molenaar. 

Openingstijden herberg Den Bonten Os: 
In het weekend en tijdens schoolvakanties van 11.00 tot 17.00* uur
Op reservering voor arrangementen, kinderfeestjes en bedrijven.

Bekijk het menu

Heb je een specifieke voedselallergie of dieetwens, meld het ons. Wij gaan daar zorgvuldig mee om. 

Aanwezigheid van allergenen in onze keuken kunnen wij helaas niet volledig uitsluiten.

*openingstijden kunnen afwijken

Extra mogelijkheden

Herberg Den Bonten Os en de ambachtshuizen bieden een sfeervolle omgeving voor jou en je gasten. De vuurkorven branden op het marktplein voor een warm welkom. Ook binnen in de enorme haard port de herbergier een knapperend vuur op. 

Bij onze arrangementen bieden wij onze gasten de gelegenheid om dit te combineren met een heerlijk ontspannen ontvangst in herberg Den Bonten Os. Voorafgaand aan je familiedag, teamuitje of vriend(inn)endag ontvangt onze herbergier jullie graag voor een hapje en drankje. Ook na afloop ben je welkom voor een heerlijk aperitiefje! Dit kunnen wij geheel afstemmen op jouw wensen. 

Vier je bij ons je  kinderfeestje en wil je graag blijven eten? Dat kan! 

Ook voor bedrijven biedt de sfeervolle herberg Den Bonten Os, gelegen in de groene Genneper Parken, een prachtige setting. Geniet samen met collega´s van een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in preHistorisch Dorp. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.