Herberg Den Bonten Os

Tijdens je bezoek even iets eten of drinken? In Herberg Den Bonten Os aan het marktplein kun je terecht voor allerlei lekkernijen. We serveren verse producten die we ter plekke en met aandacht voor je bereiden. Veelal ambachtelijk geproduceerd door de (lokale) boer, landbouwer en molenaar. Stap binnen in deze authentieke herberg en geniet van de sfeer van weleer.

Openingstijden Herberg Den Bonten Os:
In het weekend en tijdens schoolvakanties van 11:00 tot 17:00* uur
Op reservering voor arrangementen en bedrijven.

Bekijk onze menukaart

Heb je een voedselallergie of dieetwens? Meld het ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Aanwezigheid van allergenen in onze keuken kunnen wij helaas niet volledig uitsluiten.

*openingstijden kunnen variëren

Extra mogelijkheden

Herberg Den Bonten Os en de ambachtshuizen bieden een sfeervolle omgeving voor jou en je gasten. De vuurkorven branden op het marktplein voor een warm welkom.

Bij onze arrangementen bieden wij onze gasten de gelegenheid om dit te combineren met een heerlijk ontspannen ontvangst in Herberg Den Bonten Os. Voorafgaand aan je familiedag, teamuitje of vriend(inn)endag ontvangt onze herbergier jullie graag voor een hapje en een drankje. Ook na afloop ben je welkom voor een heerlijk aperitiefje! Dit kunnen wij geheel afstemmen op jouw wensen. 

Ook voor bedrijven biedt de sfeervolle Herberg Den Bonten Os een prachtige setting. Geniet samen met collega´s van een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in het preHistorisch Dorp. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.