nominatie leukste uitje van Brabant: Stem op ons!

preHistorisch Dorp is al tweede leukste uitje van Noord-Brabant volgens de ANWB. Jij kunt nu wederom op ons stemmen als leukste uitje van Brabant! Vind jij ons leuk en gun je ons 10-sterren? Doe mee en maak kans op een leuk uitje voor het hele gezin!

Stem nu 10-sterren!

En maak kans op een uitje voor het hele gezin!preHistorisch Dorp is al winnaar bronze Leukste uitje 2018, Noord-brabant. Gun jij ons de gouden prijs?!

AGENDA


ontdek het begin van dutch design: kom bij ons oer-ontwerpen!
13 - 28 okt 2018

De herfstvakantie sluit dit jaar precies aan op de Eindhovense Dutch Design Week. Maar wist je dat Nederlanders al heel lang bezig zijn met uitvindingen en het ontwerpen van handige spullen voor in huis? Kom naar het preHistorisch Dorp en we laten je het zien. De hele week zal in het teken staan van ambachten en je kunt zelf overal aan meedoen.

bekijk het evenement >


echt griezelen doe je bij ons halloween feestje!
27 okt 2018

Lekker griezelen! In het laatste weekend van het seizoen vieren wij Halloween, of, zoals het vroeger heette All Hallows Eve. In het prehistorisch dorp richten we ons griezelfeest speciaal op kinderen van de basisschoolleeftijd. Met een spannende, maar niet angstaanjagende speurtocht gaan we het hele dorpje door. Naarmate de duisternis invalt wordt het vanzelf spannender – we blijven zaterdagavond speciaal ook wat langer open!


bekijk het evenement >


Workshop Oervlees
3 nov 2018

Kleurrijk, mals oervlees van bijzondere oervarkens uit de 'prehistorie'. Ontdek hoe je een varken uitbeent, waar de varkenshaas en kinnebak zit en hoe smaakvol deze oervarkens proeven. Doe mee aan de workshop Oervlees!

bekijk het evenement >