Oerbiggetjes zijn er! Verzin jij een naam?

[VIDEO] De varkenskraal heeft nieuwe bewoners! Verzin jij een naam voor de überschattige biggetjes?

Dukes of Bershire biggetje bij preHistorisch DorpTwee bijzondere biggetjes leven in de varkenskraal, het prehistorische varkensverblijf. In de meivakantie kwamen ze aan in hun riante verblijf. Ze hebben een stamboom van liefst twintig generaties. 

Ze kunnen hier net als vroeger heerlijk zoelen. Waarschijnlijk ken je dat woord niet, en het staat tegenwoordig ook niet meer in de Dikke van Dale. Het betekent: rollen in de modder.

De twee kleintjes hebben alleen nog geen naam... Verzin jij een toffe biggetjesnaam? Doe nu mee, maak kans op vrijkaartjes en wellicht een biggenknuffel: reageer nu via facebook!AGENDA


Openingsweekend
30 - 31 maart 2019

Zaterdag 30 maart komt Kinderburgemeester Loïs van Rooij de poorten van het preHistorisch Dorp openen voor het nieuwe seizoen. Zeker toepasselijk, omdat het museum eind vorig jaar nog werd verkozen tot hét Kidsproof Museum van Noord-Brabant.

bekijk het evenement >


De Romeinen komen!
28 april t/m 5 mei 2019

In het preHistorisch Dorp in Eindhoven nemen de Romeinen de hele week het roer over. Bezoek de mannen én vrouwen uit die tijd. 

bekijk het evenement >


Hemelvaart: gifmengers en kruidenvrouwtjes
30, 31 mei en 1 juni 2019

Ontdek tijdens het Hemelvaart-weekeinde de magische wereld van planten & kruiden: Tegen alles is wel een kruid gewassen!

bekijk het evenement >