Oerbiggetjes zijn er! Verzin jij een naam?

[VIDEO] De varkenskraal heeft nieuwe bewoners! Verzin jij een naam voor de überschattige biggetjes?

Dukes of Bershire biggetje bij preHistorisch DorpTwee bijzondere biggetjes leven in de varkenskraal, het prehistorische varkensverblijf. In de meivakantie kwamen ze aan in hun riante verblijf. Ze hebben een stamboom van liefst twintig generaties. 

Ze kunnen hier net als vroeger heerlijk zoelen. Waarschijnlijk ken je dat woord niet, en het staat tegenwoordig ook niet meer in de Dikke van Dale. Het betekent: rollen in de modder.

De twee kleintjes hebben alleen nog geen naam... Verzin jij een toffe biggetjesnaam? Doe nu mee, maak kans op vrijkaartjes en wellicht een biggenknuffel: reageer nu via facebook!AGENDA


Sfeervolle bedrijfs-, kerst-, & midwinterborrel
winter 2018-2019

Wat is er leuker dan het jaar goed af te sluiten met uw medewerkers of gezellig met collega’s vooruit te blikken op het nieuwe jaar! In de spannende en verrassende omgeving van de sfeervolle herberg Den Bonten Os ontvangen wij u graag. Te midden van de ambachtshuizen aan het historisch marktplein beleeft u een authentieke middeleeuwse sfeer.

bekijk het evenement >


Seizoensopening [2019]
30-31 maart 2019

We gaan weer open! Helpen jullie ons mee met de leukste historische activiteiten? Zet het alvast in je agenda zaterdag 30 maart 2019!

bekijk het evenement >


Vikingfestival
8 t/m 10 juni 2019

Het meest succesvolle evenement van het jaar! In 2019 met nog meer vroegmiddeleeuwse Vikingen, Friezen en andere historisch bewoners uit de tijd van Franken & Vikingen. Met dit jaar nog meer ambachten, een nog grotere Vikingmarkt en nog meer shows. Met Vikingdiner (op reservering)! Hier moet je bij zijn!

bekijk het evenement >