Oerbiggetjes zijn er! Verzin jij een naam?

[VIDEO] De varkenskraal heeft nieuwe bewoners! Verzin jij een naam voor de überschattige biggetjes?

Dukes of Bershire biggetje bij preHistorisch DorpTwee bijzondere biggetjes leven in de varkenskraal, het prehistorische varkensverblijf. In de meivakantie kwamen ze aan in hun riante verblijf. Ze hebben een stamboom van liefst twintig generaties. 

Ze kunnen hier net als vroeger heerlijk zoelen. Waarschijnlijk ken je dat woord niet, en het staat tegenwoordig ook niet meer in de Dikke van Dale. Het betekent: rollen in de modder.

De twee kleintjes hebben alleen nog geen naam... Verzin jij een toffe biggetjesnaam? Doe nu mee, maak kans op vrijkaartjes en wellicht een biggenknuffel: reageer nu via facebook!AGENDA


22 & 23 juni: Koningsschieten
22 juni 2019

In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 juni wordt in het preHistorisch Dorp een traditioneel Koningsschieten gehouden. De beste schutters uit Nederland en België komen bij elkaar om de strijd met elkaar aan te gaan in deze spannende boogschietwedstrijd. de schutter met de minste missers wordt de Koning(in) van het preHistorisch Dorp!

bekijk het evenement >


Wasdag: vies en vuil verleden?
29 en 30 juni 2019

Kleren maken de man: dat is al sinds dat we kleding dragen. Alleen zag kleding er vroeger toch wel wat anders uit dan nu...

bekijk het evenement >


Back to basic: logeren in de prehistorie
6 en 7 juli 2019

Pak je spullen en vertrek op zaterdag 6 juli voor een weekend op een reis 2.500 jaar terug in de tijd. Grijp deze kans om een nacht door te brengen in het preHistorisch Dorp! Durf jij het aan?

bekijk het evenement >