herbergier serveert streeklunch

Ambachtelijke streekproducten waaronder regionale speciaalbieren. Streekgerechten duurzaam, zorgvuldig bereid, vol van smaak, puurheid en ambacht. De herbergier in den Bonten Os serveert bijzondere dranken en spijzen. Tip: schuif met het hele gezin of familie aan voor een historische paasbrunch!

(H)EERLIJK ANDERS nieuwe herbergier bij preHistorisch DorpHerberg Den Bonten Os stamt uit de 17e eeuw. In die tijd kwam ook de eerste thee naar Nederland. Later verscheepte de VOC grotere hoeveelheden naar onze havens. Thee was oorspronkelijk alleen voor de rijken, maar al gauw ging ook de rest van de bevolking massaal thee drinken. 

In herberg Den Bonten Oss geniet u van een brede keuze aan gedroogde en verse theesoorten. Verder serveren wij verse bonenkoffie, biologische frisdrank of fruitsappen van het Limburgse land.

De uitgebreide paasbrunch in de 16e eeuwse herberg Den Bonten Os is een bijzonder moment in uw vrije weekend. Geniet met uw gezin van een gemoedelijk moment met heerlijke brunch, en vanzelfsprekend kakelverse eieren. Vanzelfsprekend krijgt u ook toegang tot het gehele park. U kunt zich al inschrijven of ontvang meer info via welkom@eindhovenmuseum.nl 

16 + 17 april - Paasbrunch voor gezinnen en families

14 mei - Moederdag High Tea. Met workshop middeleeuwse tafelmanieren in het Wevershuis.

18 juni - Vaderdag Historisch bierfestival

AGENDA


Sfeervolle bedrijfs-, kerst-, & midwinterborrel
winter 2018-2019

Wat is er leuker dan het jaar goed af te sluiten met uw medewerkers of gezellig met collega’s vooruit te blikken op het nieuwe jaar! In de spannende en verrassende omgeving van de sfeervolle herberg Den Bonten Os ontvangen wij u graag. Te midden van de ambachtshuizen aan het historisch marktplein beleeft u een authentieke middeleeuwse sfeer.

bekijk het evenement >


Seizoensopening [2019]
30-31 maart 2019

We gaan weer open! Helpen jullie ons mee met de leukste historische activiteiten? Zet het alvast in je agenda zaterdag 30 maart 2019!

bekijk het evenement >


Vikingfestival
8 t/m 10 juni 2019

Het meest succesvolle evenement van het jaar! In 2019 met nog meer vroegmiddeleeuwse Vikingen, Friezen en andere historisch bewoners uit de tijd van Franken & Vikingen. Met dit jaar nog meer ambachten, een nog grotere Vikingmarkt en nog meer shows. Met Vikingdiner (op reservering)! Hier moet je bij zijn!

bekijk het evenement >