Vikingen, meer dan brute veroveraars [VIDEO]

De Vikingen staan bekend als ruwe veroveraars, maar ze waren ook bekwame ambachtslieden en handelaren. En de echte ontdekkers van Amerika!

Ontmoet dit bijzondere volk tijdens het pinksterweekend. De Vikingen trekken in de vroeg-middeleeuwse Adellijke Hoeve, ze oefenen hun gevechtskunsten in de Arena en zetten hun kampement op in heel preHistorisch Dorp! Op de grootse, historische vikingmarkt maak je kennis met vele ambachten en historische handelaren. 

Spectaculair is de grote gevechtshow en gevechtsles. En je kunt zelf aan vele activiteiten deelnemen. Voor een historische selfie pas je Vikingkleding!

Lees meer over de Vikingen in het pinksterweekeinde.

AGENDA


Sfeervolle bedrijfs-, kerst-, & midwinterborrel
winter 2018-2019

Wat is er leuker dan het jaar goed af te sluiten met uw medewerkers of gezellig met collega’s vooruit te blikken op het nieuwe jaar! In de spannende en verrassende omgeving van de sfeervolle herberg Den Bonten Os ontvangen wij u graag. Te midden van de ambachtshuizen aan het historisch marktplein beleeft u een authentieke middeleeuwse sfeer.

bekijk het evenement >


Seizoensopening [2019]
30-31 maart 2019

We gaan weer open! Helpen jullie ons mee met de leukste historische activiteiten? Zet het alvast in je agenda zaterdag 30 maart 2019!

bekijk het evenement >


Vikingfestival
8 t/m 10 juni 2019

Het meest succesvolle evenement van het jaar! In 2019 met nog meer vroegmiddeleeuwse Vikingen, Friezen en andere historisch bewoners uit de tijd van Franken & Vikingen. Met dit jaar nog meer ambachten, een nog grotere Vikingmarkt en nog meer shows. Met Vikingdiner (op reservering)! Hier moet je bij zijn!

bekijk het evenement >