Teambuilding

Bij onze teambuilding arrangementen leer je je teamgenoten niet alleen beter kennen, je komt ook jezelf tegen.

Lees verder voor meer info


Vergaderen

Op de eerste verdieping van onze herberg is een kleine, knusse vergaderzaal, die voorzien is van airconditioning. Ideaal voor een brainstormsessie of een wat langer durend overleg waarbij u tussendoor de benen kunt strekken in een historische, inspirerende omgeving.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl


Borrelen & Dineren

Ons middeleeuws stadje, gelegen in de groene Genneper Parken, biedt een prachtig sfeervolle setting voor ieder evenement. Geniet samen met collega´s van een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in preHistorisch Dorp. Wat dacht u bijvoorbeeld van een middeleeuws dinerbuffet? De herbergier van herberg Den Bonten Os ontvangt jullie graag bij het knapperend haardvuur. Hij serveert desgewenst streekproducten en bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven.

Meer weten? Wij nodigen u graag uit in onze sfeervolle middeleeuwse herberg en authentieke ambachtshuizen om de mogelijkheden te bespreken.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl.


Personeelsfeest

Een jubileumjaar, sales record of een andere belangrijke gebeurtenis voor uw bedrijf? preHistorsich Dorp biedt u de gelegenheid om dit uitgebreid met uw collega's te vieren, ook in de sfeervolle winterse periode. Dichtbij het centrum van Eindhoven en midden in Genneper Parken biedt preHistorisch Dorp bijzondere mogelijkheden voor een uniek personeelsfeest. Combineer uw evenement met een van onze arrangementen. Laat u inspireren door ons aanbod, dan maken wij samen met u een personeelsfeest op maat.

Informeer naar de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl