Spontane kinderen gezocht!

Spontane kinderen gezocht!

Fotoshoot: woensdag 26 juni 2024

Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot in het preHistorisch Dorp! Jaarlijks selecteren we enkele gezinnen waarvan we foto’s en video's maken die we gebruiken op social media, in flyers, op posters en meer. Wil jij genieten van een leuk dagje uit, heb je kinderen in de leeftijd van 6-14 jaar en vind je het oké dat we beelden van jou en je gezin maken en deze gebruiken in promotie-uitingen? Je kunt je via het formulier hieronder gemakkelijk aanmelden en direct toestemming geven voor het gebruik van de beelden die we deze dag maken.

De fotoshoot vindt plaats op woensdag 26 juni van 13:30 tot 17:00 uur. Je hoeft niet de gehele middag aanwezig te zijn. Je krijgt deze dag gratis toegang tot het preHistorisch Dorp en op verzoek de professionele foto's toegestuurd.

Fotoshoot: woensdag 26 juni 2024

Ben jij erbij?

Uit alle inzendingen selecteren we enkele gezinnen die woensdag 26 juni langs mogen komen voor de fotoshoot. Meld je vóór maandag 17 juni aan. We nemen uiterlijk 21 juni contact met je op via mail of we jullie die dag graag ontvangen in het preHistorisch Dorp.