Herberg

Coronamaatregelen

Let op: op dit moment is alleen het terras van herberg Den Bonten Os, onze horecagelegenheid, geopend voor bezoekers. Je krijgt op verzoek een plaats toegewezen. Het is daarnaast mogelijk om eten en drinken af te halen en ergens in het park te nuttigen. Er zijn op diverse plekken zitjes waar dit kan.

Herberg Den Bonten Os

Tijdens je bezoek even iets eten of drinken? In Herberg Den Bonten Os aan het marktplein schuif je zo aan tafel voor heerlijk eten. De herbergier en zijn gezelschap ontvangen je graag en bedienen aan je tafel. Geniet van puur eten dat ter plekke en met aandacht voor je wordt bereid. Stap binnen in deze warme authentieke herberg of strijk neer op het grote terras in de buitenlucht. Even lekker genieten van de bourgondische sferen van vroeger. Met een Brabants tintje uiteraard!

Openingstijden Herberg Den Bonten Os
Dagelijks van 10:00 tot 13:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.
Op reservering voor groepen en bedrijven.

Menukaart
Benieuwd naar het aanbod in de middeleeuwse herberg? Bekijk dan de menukaart.

Extra mogelijkheden

Herberg Den Bonten Os en de huisjes aan het marktplein bieden een sfeervolle omgeving voor jou en je gasten

Bij onze arrangementen bieden wij je de gelegenheid om dit te combineren met een heerlijk ontspannen ontvangst in Herberg Den Bonten Os. Voorafgaand aan je familiedag, teamuitje of vriend(inn)endag ontvangen we je gezelschap graag voor een hapje en een drankje. Ook na afloop ben je welkom voor een heerlijk aperitiefje! Dit kunnen wij geheel afstemmen op jouw wensen. 

Voor bedrijven biedt de sfeervolle Herberg Den Bonten Os een prachtige setting. Geniet samen met collega´s van een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in het preHistorisch Dorp. Wist je dat er op de eerste verdieping een moderne vergaderzaal is gemaakt? Je bent van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken.