Herberg

Herberg

Herberg Den Bonten Os

Tijdens je bezoek even iets eten of drinken? In Herberg Den Bonten Os aan het marktplein schuif je zo aan tafel voor heerlijk eten. De herbergier en zijn gezelschap ontvangen je graag en bedienen aan je tafel. Geniet van puur eten dat ter plekke en met aandacht voor je wordt bereid. Stap binnen in deze warme authentieke herberg of strijk neer op het grote terras in de buitenlucht. Even lekker genieten van de bourgondische sferen van vroeger. Met een Brabants tintje uiteraard!

Openingstijden Herberg Den Bonten Os
Tijdens reguliere openingsdagen van 10:00 tot 17:00 uur.
Telefoon: 040 240 20 23.


Let op: het is niet mogelijk het restaurant te bezoeken zonder een ticket te kopen voor het museum.
Op reservering voor groepen en bedrijven ook open buiten openingstijden.

Menukaart
Benieuwd naar het aanbod in de middeleeuwse herberg? Bekijk dan de menukaart.

Herberg Den Bonten Os

Extra mogelijkheden

Herberg Den Bonten Os en de huisjes aan het marktplein bieden een sfeervolle omgeving voor jou en je gasten.

Bij onze arrangementen bieden wij je de gelegenheid om dit te combineren met een heerlijk ontspannen ontvangst in Herberg Den Bonten Os. Voorafgaand aan je familiedag, teamuitje of vriend(inn)endag ontvangen we je gezelschap graag voor een hapje en een drankje. Ook na afloop ben je welkom voor een heerlijk aperitiefje! Dit kunnen wij geheel afstemmen op jouw wensen. 

Voor bedrijven biedt de sfeervolle Herberg Den Bonten Os een prachtige setting. Geniet samen met collega┬┤s van een sfeervolle borrel, presentatie of bedrijfsevenement in het preHistorisch Dorp. Je bent van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken. Bel direct met de herberg op 040 240 20 23. 

Extra mogelijkheden