Scholen

Beleef de geschiedenislessen in het echt

Wek de schoolboeken tot leven in het preHistorisch Dorp. Laat leerlingen alles wat ze tijdens de geschiedenislessen hebben geleerd zelf zien, horen, pakken, ruiken en proeven. Zo verrijk je als leerkracht de lesstof en beklijven de lessen als nooit tevoren. Ervaar ook het verleden met jullie groep in het preHistorisch Dorp. 

Educatieve programma's

Onze educatieve programma’s sluiten aan bij de Tijdvakken uit de geschiedenislesstof. Kies uit 18 boeiende programma’s, van een paar uur of zelfs meerdere dagen en al geschikt vanaf de kleutergroepen. Ontdek zo met de hele groep onze geschiedenis in het echt. 

Wij bieden een educatief programma voor: 

●    Basisschool onderbouw
●    Basisschool bovenbouw
●    Voortgezet onderwijs
 

Ons educatieve aanbod

Schoolreis

Kom met je hele school naar het preHistorisch Dorp en beleef de leukste (school)reis door de tijd. Geschikt voor alle leeftijden, op maat voor jullie wensen. 
 

Meer over een schoolreis

Schoolkamp

Stel je voor… samen de geschiedenis ontdekken, eten bij een knapperend houtvuurtje en slapen op knisperende stromatrassen. Een schoolkamp in het preHistorisch Dorp vergeet je nooit meer. Kies uit een twee- of driedaags schoolkamp met een prehistorisch of middeleeuws programma. 

Meer over schoolkampen

Vragen over ons aanbod voor scholen?

Stel je vraag aan ons door te bellen met 040 - 252 22 81 of te mailen naar info@prehistorischdorp.nl. Wij denken graag met je mee.