Groepen

Groepen

Arrangementen voor groepen

Het preHistorisch Dorp heeft een bijzondere aantrekkingskracht op groepen. De ene keer veroveren de Vikingen het museum, dan weer heksen of ridders. Maar ook kinderen, vrienden, familieleden, collega’s en zakenrelaties komen graag op bezoek. Misschien omdat er zoveel te beleven is voor groepen…? 

Bekijk onze arrangementen en boek jullie onvergetelijke tijd in het preHistorisch Dorp! 

Kinderfeestje

Vier je verjaardag in het verleden! De jonge feestvierders gaan op een avontuurlijke schattenjacht in ons openluchtmuseum, waarin ze samen de geschiedenis van dichtbij beleven. Onze kinderfeestjes zijn al jaren populair, dus boek op tijd! 

Meer over kinderfeestjes

Kinderfeestje

Zakelijk arrangement

Voor succesvolle teambuilding of inspirerende zakelijke bijeenkomsten moet je echt even weg van je eigen werkplek. Wat dacht je van ruim 400 jaar terug in de tijd? Beleef een onvergetelijk arrangement met je team, je collega’s of klanten.

Bekijk het zakelijk aanbod

Zakelijk arrangement

Groepsrondleiding

Leer de belangrijkste periodes uit ons bestaan nóg beter kennen met een exclusieve rondleiding van 1 uur door ons openluchtmuseum. In een persoonlijke tocht leidt één van onze tijdgidsen jullie rustig rond.

Ga voor een rondleiding

Groepsrondleiding

Fotospeurtocht

Zoek samen over het terrein van het openluchtmuseum aan de hand van foto's. Een avontuurlijke tocht waarbij je goed om je heen moet kijken en details ontdekt die je normaal over het hoofd ziet! Ga je mee op tijdreis?

Meer over de fotospeurtocht

Fotospeurtocht

Groepsmysterie

Houd je van escape rooms? Wat dacht je van een escape museum? Los met jullie groep het mysterie van Loki op in het preHistorisch Dorp, voor het te laat is …

Bekijk dit groepsarrangement

Groepsmysterie

Ook leuk voor jouw groep?

Een groepsarrangement is geweldig, maar met z’n allen naar één van onze evenementen gaan is dat ook! Stel je voor: met je hele vriendinnengroep in jullie mooiste outfit naar ons textielevenement SuperStoffig. Of ga je liever struinen langs authentieke handelaren bij Vikingfest of de Middeleeuwse Jaarmarkt?

Bekijk onze agenda

Vragen over ons aanbod voor groepen?

Heb je een vraag over onze groepsarrangementen, of wil je advies voor jouw groep? Bel 040 - 252 22 81 of mail naar info@prehistorischdorp.nl. We denken graag met je mee!