Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

Beauty & Fashion door de eeuwen heen

Beauty & Fashion door de eeuwen heen is het jaarlijks terugkerend weekend in het preHistorisch Dorp over de geschiedenis van kleding en schoonheid. In 2022 vindt het op 23 & 24 juli plaats: dat belooft een zomers weekend vol pracht en praal!

Tijdens Beauty & Fashion komt het preHistorisch Dorp tot bloei met de mooiste stoffen, de fijnste textieltechnieken en eeuwenoude beautytips. Ontdek bij de jager uit de prehistorie welke schilderingen men vroeger maakte, ga naar de Romeinse beautysalon voor een nieuw kapsel of bezoek het middeleeuwse ambachtshuisje voor zalfjes die allerlei kwaaltjes oplossen. Verschillende historische bewoners in het openluchtmuseum delen oude kennis en de trends van vroeger. Onmisbaar tijdens dit weekend is natuurlijk de show aan mode door de eeuwen heen!

In samenwerking met verschillende partijen ontstaat er een weekend vol schoonheid dat je niet wilt missen. Sluit jij in juli aan bij de vele historische fashionista’s?

Beauty & Fashion door de eeuwen heen

Kaartverkoop nog niet gestart

De kaartverkoop voor Beauty & Fashion 2022 is nog niet gestart. Houd de website en Facebookpagina van het preHistorisch Dorp in de gaten zodat je als eerste op de hoogte ben van de voorverkoop van tickets…

Kaartverkoop nog niet gestart