Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

Tijdloze mode en muziek

Hey fashionista! Kom je naar Beauty & Fashion door de eeuwen heen in het preHistorisch Dorp? We vieren midzomer op 17 & 18 juni met tijdloze mode en muziek! (Her)ken jij de combi’s en stijlen van vroeger?

Tickets

Beauty & Fashion door de eeuwen heen

Beauty & Fashion door de eeuwen heen is het jaarlijks terugkerend weekend in het preHistorisch Dorp over de geschiedenis van kleding en schoonheid. In 2023 vindt het op 17 & 18 juni plaats: dat belooft een mooi weekend vol pracht en praal!

Tijdens deze prachtige twee dagen komt het preHistorisch Dorp tot bloei met de mooiste stoffen, de fijnste textieltechnieken en eeuwenoude beautytips. Verschillende historische bewoners in het openluchtmuseum delen oude kennis en de trends van vroeger. Zo ontstaat er een weekend vol schoonheid dat je niet wilt missen. Sluit jij je tijdens midzomer aan bij de vele historische fashionista’s?

Beauty & Fashion door de eeuwen heen

Dans terug in de tijd

Beauty & Fashion staat dit jaar in het teken van levende speeldozen. Schoonheid en mode door de eeuwen heen, met de muziek die bij die tijd hoort! Laat je verrassen door de swingende sixties, de statige Bourgondische periode of de mysterieuze prehistorie. Wat trek jij aan en welke muziek hoor je daarbij in je hoofd? Geniet deze dagen van verschillende dans-, mode- en muziekgroepen.

Dans terug in de tijd

De eerste en laatste mode

Op zaterdag 17 & zondag 18 juni staat in Nederland de zomer voor de deur en genieten we van de langste dagen van het jaar. Bezoek je Beauty & Fashion, dan vier je midzomer alvast met ons mee in de buitenlucht. Op de mooiste dagen van het jaar mag jij op je mooist langskomen. Trek je zondagse kleding dus maar uit de kast en ontmoet mensen die zich kleden volgens de modetrends van de steentijd tot de jaren ’70: onder andere Angela Mombers van Walking Through History en Sasja v.d. Vaart-Verschoof van The Overdressed Archeologist zijn van de partij.

Beauty & Fashion in het preHistorisch Dorp

  • Datum: zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
  • Tijd: 10:00 tot 17:00 uur
  • Prijs: € 13,50. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar. Museumkaarthouders betalen een toeslag van € 2,-.
  • Kaartverkoop: Online en aan de kassa op de dag zelf, zolang de voorraad strekt. Er is een maximale bezoekerscapaciteit, op = op.

Tickets

Beauty & Fashion in het preHistorisch Dorp

Terugblik 2022

Benieuwd naar een impressie van Beauty & Fashion in 2022? Ga dan naar ons foto-album met highlights van vorig jaar.

Terugblik 2022

Terugblik 2022