Coronamaatregelen

Een veilig bezoek aan het preHistorisch Dorp

We heten je graag veilig en verantwoord welkom in het preHistorisch Dorp. We houden ons daarom aan de landelijk geldende RIVM-richtlijnen en het museumprotocol van de Museumvereniging. Onderstaande regels worden continu gemonitord en bijgewerkt waar nodig. Bekijk deze pagina daarom altijd vlak voordat je bij ons op bezoek komt.

Regels en richtlijnen

Online reserveren is aanbevolen.

Momenteel hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Als je verzekerd wilt zijn van je beozek, reserveer dan vooraf online om teleurstelling aan de kassa te voorkomen. Registratie van bezoek is verplicht. Kom alleen naar het museum in het tijdslot dat aangegeven staat op jouw ticket.

Houd 1,5 meter afstand tot andere gezelschappen.

Ons museum biedt ruimte genoeg om afstand te houden van elkaar: brede paden, grote velden en ruime hoeves. Houd daarom 1,5 meter afstand tot andere gezelschappen.

Het museum is beperkt open.

Ons museum is gesloten tussen 13:00 en 13:30 uur, behalve op doordeweekse dagen buiten de schoolvakantie. Ook voor (09:30 uur) en na openingstijd (17:00 uur) is het museum gesloten voor bezoekers. 

Het restaurant is open.

Herberg Den Bonten Os, onze horecagelegenheid, is geopend voor bezoekers. Je krijgt op verzoek een plaats toegewezen. Het is daarnaast mogelijk om eten en drinken af te halen en ergens in het park te nuttigen. Er zijn op diverse plekken zitjes waar dit kan.

De activiteiten gaan door.

Al onze activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Blijf thuis bij klachten.

Bij binnenkomst doen wij een gezondheidscheck. Heb je klachten? Blijf dan thuis.

Geen coronatoegangsbewijs

Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te tonen voorafgaand aan je bezoek.

1332