Coronamaatregelen

Een veilig bezoek aan het preHistorisch Dorp

We heten je graag veilig en verantwoord welkom in het preHistorisch Dorp. We houden ons daarom aan de landelijk geldende RIVM-richtlijnen en het museumprotocol van de Museumvereniging. Onderstaande regels worden continu gemonitord en bijgewerkt waar nodig. Bekijk deze pagina daarom altijd vlak voordat je bij ons op bezoek komt.

Regels en richtlijnen

Online reserveren is verplicht.

Momenteel hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het museum te reserveren. Kom alleen naar het museum in het tijdslot dat aangegeven staat op jouw ticket.

Het dragen van een mondkapje in de binnenruimtes is verplicht.

Het is verplicht in alle publieke gebouwen een mondkapje te dragen. Dit betekent dat je in onze hoeves en boerderijen een mondkapje draagt. Onze medewerkers dragen in de binnenruimtes ook een mondkapje. Buiten de gebouwen is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Houd 1,5 meter afstand tot andere gezelschappen.

Ons museum biedt ruimte genoeg om afstand te houden van elkaar: brede paden, grote velden en ruime hoeves. Houd daarom 1,5 meter afstand tot andere gezelschappen.

Het museum is beperkt open.

Ons museum is gesloten tussen 13:00 en 13:30 uur, behalve op doordeweekse dagen buiten de schoolvakantie. Ook voor (09:30 uur) en na openingstijd (17:00 uur) is het museum gesloten voor bezoekers. 

Een gezelschap bestaat uit maximaal 2 personen.

Gezelschappen mogen maar uit maximaal 2 personen bestaan. Dit geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen.

Het restaurant is open.

Herberg Den Bonten Os, onze horecagelegenheid, is geopend voor bezoekers. Je krijgt op verzoek een plaats toegewezen. Het is daarnaast mogelijk om eten en drinken af te halen en ergens in het park te nuttigen. Er zijn op diverse plekken zitjes waar dit kan.

De activiteiten gaan door.

Al onze activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Blijf thuis bij klachten.

Bij binnenkomst doen wij een gezondheidscheck. Heb je klachten? Blijf dan thuis.

1332