Zakelijk

Zakelijk

Zakelijke arrangementen

Voor succesvolle teambuilding of inspirerende zakelijke bijeenkomsten moet je echt even weg van je eigen werkplek. Wat dacht je van ruim 400 jaar terug in de tijd? Beleef een onvergetelijk arrangement met je team, je collega’s of klanten in het preHistorisch Dorp.

  • € 28,50 per persoon, inclusief btw en entree 
  • Voor groepen van 8 tot 30 personen
  • Meerdere groepen tegelijkertijd mogelijk
  • Van maandag t/m vrijdag te boeken, met uitzondering van schoolvakanties
  • Ook in het Engels beschikbaar

Direct aanvragen

Overleef het verleden

In de overlevingsmodus leer je elkaar pas écht goed kennen. Ideaal voor teambuilding en om de bijzondere krachten van je collega’s te ontdekken. In ‘Overleef het verleden’ dompelen jullie je samen met een tijdgids twee uur lang onder in activiteiten van vroeger – van hout hakken tot vuur maken en van boogschieten tot tin gieten. Waar zijn jullie aan toe? Competitie of coöperatie? Het kan allebei.

Zo ziet jullie programma eruit:

  • Briefing bij een knapperend vuur
  • Touw slaan
  • Tin gieten
  • Boogschieten
  • Vuur maken
Overleef het verleden

Historisch openluchtmuseum

Ga mee met een uitdagend programma in het prachtige preHistorisch Dorp. In het historisch openluchtmuseum in de Genneper Parken te Eindhoven wandel je door zes historische tijdperken. Van 10.000 jaar geleden tot aan de Tachtigjarige Oorlog. Onderweg ontmoet je historische bewoners die je alles over hun tijd vertellen en jou graag laten ervaren hoe het was. Je zult versteld staan van je eigen kunnen!

Maak je arrangement compleet

In het preHistorisch Dorp kun je letterlijk eeuwen met elkaar doorbrengen. Met welke opties maak je jullie zakelijke uitje helemaal af?

Rondleiding
Boek een exclusieve rondleiding van 1 uur door ons openluchtmuseum. Een persoonlijke tocht voor jullie groep, met een gids die graag jullie vragen bevlogen beantwoordt. Lees alles over de groepsrondleiding

Eten & drinken
Van koffie met een taartje tot een biertje met bitterballen in een middeleeuwse herberg. En nog veel meer om van te smullen. Boek je borrel, lunch of diner bij onze herbergier.

 

Maak je arrangement compleet

Vragen of direct aanvragen?

Heb je een vraag over onze zakelijke arrangementen of wil je advies voor jouw groep? Bel 040 - 252 22 81 of mail naar info@prehistorischdorp.nl. We denken graag met je mee!

Weet je al wat je wilt? Via ons aanvraagformulier kun je direct een een aanvraag doen bij ons. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Aanvraagformulier