Zakelijk

Zakelijk

Zakelijke arrangement: overleef het verleden

Voor succesvolle teambuilding of inspirerende zakelijke bijeenkomsten moet je echt even weg van je eigen werkplek. Wat dacht je van ruim 400 jaar terug in de tijd? Beleef een onvergetelijk arrangement met je team, je collega’s of klanten in het preHistorisch Dorp.

  • € 29,50 per persoon, inclusief btw en entree 
  • Voor groepen van 8 tot 30 personen
  • Meerdere groepen tegelijkertijd mogelijk
  • Van maandag t/m vrijdag te boeken, met uitzondering van schoolvakanties
  • Ook in het Engels beschikbaar

Direct aanvragen

Historische teambuildingsactiviteit

In de overlevingsmodus leer je elkaar pas écht goed kennen. Ideaal voor teambuilding en om de bijzondere krachten van je collega’s te ontdekken. In ‘Overleef het verleden’ dompelen jullie je samen met een tijdgids twee uur lang onder in activiteiten van vroeger – van hout hakken tot vuur maken en van boogschieten tot tin gieten. Waar zijn jullie aan toe? Competitie of coöperatie? Het kan allebei.

Zo ziet jullie programma eruit:

  • Briefing bij een knapperend vuur
  • Touw slaan
  • Tin gieten
  • Boogschieten
  • Vuur maken
Historische teambuildingsactiviteit

Historisch openluchtmuseum

Ga mee met een uitdagend programma in het prachtige preHistorisch Dorp. In het historisch openluchtmuseum in de Genneper Parken te Eindhoven wandel je door zes historische tijdperken. Van 10.000 jaar geleden tot aan de Tachtigjarige Oorlog. Onderweg ontmoet je historische bewoners die je alles over hun tijd vertellen en jou graag laten ervaren hoe het was. Je zult versteld staan van je eigen kunnen!

Maak je arrangement compleet

In het preHistorisch Dorp kun je letterlijk eeuwen met elkaar doorbrengen. Met welke opties maak je jullie zakelijke uitje helemaal af?

Rondleiding
Boek een exclusieve rondleiding van 1 uur door ons openluchtmuseum. Een persoonlijke tocht voor jullie groep, met een gids die graag jullie vragen bevlogen beantwoordt. Lees alles over de groepsrondleiding

Eten & drinken
Van koffie met een taartje tot een biertje met bitterballen in een middeleeuwse herberg. En nog veel meer om van te smullen. Boek je borrel, lunch of diner bij onze herbergier.

 

Maak je arrangement compleet

Het mysterie van Loki

Meer fan van puzzels en escape rooms? Ga dan voor het mysterie van Loki! Loki is de god van chaos en leugens en daagt jullie gezelschap uit met zes raadsels. Wie is er goed in raadsels oplossen en wie is er goed in het kraken van codes? Werk samen met je collega’s, los de raadsels op en kraak de code van de cryptex om uit het verleden te ontsnappen!

Het mysterie van Loki kost € 49,50 per groep van maximaal 8 personen.

Groepsmysterie

Het mysterie van Loki

Fotospeurtocht

Of ga je liever met je collega’s rondspeuren door het museum? In het preHistorisch Dorp staan veel bijzondere gebouwen en objecten. Met de fotospeurtocht kunnen jullie samen alle hoeken van het museum ontdekken. Een avontuurlijke tocht waarbij jullie heel goed om jullie heen moeten kijken. Wat de een over het hoofd ziet, valt de ander misschien juist op! 

De fotospeurtocht is als extra bij te boeken voor € 3,- per persoon.

Fotospeurtocht

Fotospeurtocht

Vragen of direct aanvragen?

Heb je een vraag over onze zakelijke arrangementen of wil je advies voor jouw groep? Bel 040 - 252 22 81 of mail naar info@prehistorischdorp.nl. We denken graag met je mee!

Weet je al wat je wilt? Via ons aanvraagformulier kun je direct een een aanvraag doen bij ons. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Aanvraagformulier