Herfstvakantie

Herfst & historie

Met het vallen van het blad komt de mooiste tijd om het preHistorisch Dorp te bezoeken! Van 16 t/m 31 oktober kun je bij ons terecht voor de nodige dosis geschiedenis en gezelligheid. Kom rond het kampvuur zitten met een warme drank en luister naar verhalen van weleer.

Reserveer je tickets

Verhalen bij het kampvuur

Rond het kampvuur werden altijd al de beste en sterkste verhalen verteld. Maar hoe weet je welk van de twee verhalen je aanhoort? Samen met onze bewoners duik je in de wereld van waarheid en fictie. Wat zijn de verzinsels en wat is er nou écht gebeurd? En weten je ouders of grootouders dat ook? 

Leer in het preHistorisch Dorp zelf achter de waarheid te komen tijdens de knusse en gezellige herfstvakantie.

Aarzelmaand

Oktober staat van oudsher bekend als de wijnmaand, maar ook de ‘aarzelmaand’ komt voor. Aarzel jij ook weleens over jouw visie op het verleden? Ontdek dan in de herfstvakantie hoe jij er echt over denkt.

Naast de wijnmaand kent de oktober ook de naam ‘aarzelmaand’. Maar wat valt er dan te aarzelen in oktober? Aarzel niet en ontdek deze herfstvakantie hoe het zit met onze geschiedenis.

Van 16 t/m 31 oktober is het herfstvakantie in het preHistorisch Dorp. We zijn dan elke dag geopend van 09:30 – 13:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

Reserveer je tickets en tijdslot in de herfstvakantie

Koop je toegangskaartjes online voor jouw bezoek aan het preHistorisch Dorp in de herfstvakantie. Omdat er slechts plaats is voor een maximaal aantal bezoekers per dag, vragen we je om je ticket online te kopen en een tijdslot te reserveren. 

Kies voor een ochtend- of middagbezoek: 

Ochtend
Van 09:30 tot 13:00 uur 

Middag
Van 13:30 tot 17:00 uur

Tickets

Herfstvakantie in het preHistorisch Dorp

  • Datum: Herfstvakantie 2021 (16 t/m 31 oktober)
  • Tijd: van 09:30 tot 13:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur
  • Prijs: normale entreeprijs, € 9,95. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar, Museumkaarthouders en begeleiders van gehandicapten en Autipashouders (max. 1 per persoon). Museumkaarten zijn ook aan de kassa verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.
  • Kaartverkoop: online

Liever een andere dag?