Historisch Foodfest

Historisch Foodfest

Eten = weten

Het wordt weer vanouds smullen geblazen! Tijdens Pasen, van 16 t/m 18 april, tovert het preHistorisch Dorp zich om tot een plek voor foodies. Tijdens Historisch Foodfest staat de geschiedenis van eten bereiden, bewaren en vergaren namelijk centraal.

Heb je je ooit afgevraagd hoe de Romeinen hun legers in Nederland voedden? Hoe de jager-verzamelaars ervoor zorgden dat er altijd eten in de buurt was? Of wanneer men startte met het verbouwen van eten rondom een boerderij? Als je meer wilt weten over eten door de eeuwen heen, kom dan tijdens Pasen naar het preHistorisch Dorp.

Tijdens Historisch Foodfest duikt het openluchtmuseum van Eindhoven in de geschiedenis van voeding. Van culinaire Romeinse hoogstandjes tot de basisprincipes van het bewaren van eten in het verleden: de gerechten uit voorgaande eeuwen vliegen aan je voorbij.

Eten = weten

Kaartverkoop nog niet gestart

De kaartverkoop voor Historisch Foodfest 2022 is nog niet gestart. Houd de website en Facebookpagina van het preHistorisch Dorp in de gaten zodat je als eerste op de hoogte ben van de voorverkoop van tickets…

Kaartverkoop nog niet gestart