Meivakantie: overleven

Meivakantie: overleven

Overleef het verleden

Weet jij te overleven in het preHistorisch Dorp deze meivakantie? Natuurlijk wel, bij ons ben je in goede handen. Toch kun je alvast je borst nat maken, want je gaat back to basic!

Back to basic in Eindhoven

Als je trek hebt pak je wat uit de koelkast, of vraag je het eerst netjes aan je ouders. Maar in de natuur heb je geen koelkast! Wat moet je dan doen om aan eten te komen?

Deze meivakantie kom je in Eindhoven te weten hoe je voor jezelf moet zorgen wanneer je bent overgeleverd aan de natuur. In het preHistorisch Dorp leer je niet alleen hoe je aan eten en drinken komt, maar ook hoe je warm en droog blijft en wat je moet doen als je ziek bent of jezelf hebt bezeerd.

Leer van onze overlevers hoe men dit vroeger deed, met de kennis van toen én nu! Beleef (en overleef) een leerzame en spannende dag bij ons en word ook een historische survival-expert.

Tip: overleven is een schone zaak, maar trek vooral niet je zondagse kleren aan ...

Deze vakantie vond in het verleden plaats. Benieuwd naar het huidige programma van het preHistorisch Dorp? Ga dan naar onze agenda of volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Back to basic in Eindhoven

Reserveer je tickets en tijdslot in de meivakantie

Koop je toegangskaartjes online voor jouw bezoek aan het preHistorisch Dorp in de meivakantie. Omdat er slechts plaats is voor een maximaal aantal bezoekers per dag, vragen we je om je ticket online te kopen en een tijdslot te reserveren. 

Kies voor een ochtend- of middagbezoek: 

Ochtend
Van 09:30 tot 13:00 uur 

Middag
Van 13:30 tot 17:00 uur

Meivakanite in het preHistorisch Dorp

  • Datum: Meivakantie 2021 (24 april t/m 9 mei 2021)
  • Tijd: van 09:30 tot 13:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur
  • Prijs: normale entreeprijs, € 9,95. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar, Museumkaarthouders en begeleiders van gehandicapten en Autipashouders (max. 1 per persoon). Museumkaarten zijn ook aan de kassa verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.
  • Kaartverkoop: online (nog niet gestart)
Meivakanite in het preHistorisch Dorp

Liever een andere dag?