Vacature floormanager

Vacature floormanager

Gezocht: Floormanager

Het preHistorisch Dorp is op zoek naar een floormanager voor gemiddeld 32 uur per week. Een dynamische rol waarbij  je het veldteam aanstuurt en ervoor zorgt dat iedere dag in het museum goed verloopt.

Het preHistorisch Dorp is hét openluchtmuseum van Brabant waar de bezoeker van jong tot oud actief bezig is met het alledaagse leven van vroeger. Door middel van levende geschiedenis kun je in zes tijdvakken een tijdreis maken van de vroege prehistorie tot de late middeleeuwen. Het openluchtmuseum is open voor dagrecreatie (vrienden, familie, kinderfeestjes), bedrijfsuitjes en voor schoolgroepen. Naast 10 medewerkers en circa 25 seizoenmedewerkers, zijn zo’n 140 vrijwilligers bij het preHistorisch Dorp betrokken. 

Wat ga je doen?

Als floormanager maak je onderdeel uit van de afdeling Veld. In jouw functie stuur je alle veldmedewerkers aan: de dagcoördinatoren, groepsbegeleiders, tijdgidsen, facilitaire dienst en publieksvrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van de dag en werkt zowel buiten als binnen.

In de kantooromgeving houd je het werkrooster, de urenregistratie en de aanwezigheid van vrijwilligers bij, ben je verantwoordelijk voor voorradenbeheer en draag je bij aan de operationele kant van de organisatie van evenementen. In je uren buiten op het veld ben je verantwoordelijk voor de gastvrijheidsbeleving, kwalitatieve uitvoering van het programma-aanbod, de algemene orde en netheid van het museumpark en de controle op de veiligheid. 

Samengevat: jij start de dag op en sluit deze ook weer af. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de uitvoerende medewerkers op het werkveld en schakelt waar nodig met overige afdelingen. Daarbij houd jij de professionele uitstraling van het preHistorisch Dorp in het oog en je neemt het voortouw bij het oplossen van calamiteiten. Je voert je taken uit in afstemming met je direct-leidinggevende (locatiemanager, tevens Hoofd Presentatie) en de afdeling boekingen. 

Wat ga je doen?

Word jij onze nieuwe collega?

Jij brengt mee:

•    HBO denk- en werkniveau
•    minimaal 3 jaar werkervaring in coördinerende functie in floor- of eventmanagement
•    goede digitale vaardigheden, tenminste met MS Office en bij voorkeur met
     planningsprogramma’s
•    in bezit van BHV- en EHBO-diploma, of bereid zijn dit te willen behalen
•    flexibel inzetbaar
•    woonachtig in Eindhoven of directe omgeving

Jouw karakter:

  • kwaliteits- en veiligheidsbewust, gericht op bezoekers en medewerkers
  • probleemoplossende houding en improvisatievermogen in tijden van stress

Wat krijg je ervoor terug?

  • een afwisselende functie binnen een groep enthousiaste medewerkers én vrijwilligers;
  • een unieke werkplek in een historische setting, mooi gelegen in de Genneper Parken;
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Dagrecreatie schaal 8/9 afhankelijk van ervaring;
  • gratis entree voor jou, je partner en je kinderen en korting in de winkel en herberg;
  • tijdelijk contract van 1 maart tot 31 december met vooruitzicht op een vaste aanstelling bij naar tevredenheid functioneren;
  • 20 vakantiedagen per jaar op basis van 32 uur

Werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg. In het hoogseizoen (april t/m oktober) werk je standaard 5 dagen, in het laagseizoen (overige maanden) bestaat je werkweek uit 2 à 3 werkdagen. 

Een museum van ons allemaal

Eindhoven Museum streeft een inclusieve organisatie na die ruimte biedt aan iedereen. Wij geloven in de kracht van de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit draagt bij aan een betere aansluiting bij de behoeftes van onze bezoekers waardoor we ze samen de mooiste museumervaring kunnen laten beleven. Wij hebben daarom alle unieke talenten nodig. Je bent van harte welkom!

"Wat ik vooral leuk vind, is dat alle dagen bij het preHistorisch Dorp verschillend zijn en dat ik steeds nieuwe mensen ontmoet die de geschiedenis allemaal van een andere kant bekijken. Dat biedt mij ook nieuwe inspiratie." - Hebe, tijdgids

Wat krijg je ervoor terug?

Enthousiast geworden?

Stuur je motivatie met CV uiterlijk zondag 10 januari naar l.staals@eindhovenmuseum.nl, t.a.v. Lisanne Staals. Inhoudelijke vragen over de functie kun je per mail t/m 3 januari stellen via y.lammers@eindhovenmuseum.nl. De eerste sollicitatiegesprekken willen we plaats laten vinden op donderdag 21 januari. De tweede ronde zal op donderdag 28 januari zijn.

1361