Vacature vrijwillige fotograaf

Vacature vrijwillige fotograaf

Vrijwilliger: fotograaf

Ben jij op zoek naar werkervaring als professionele fotograaf of wil je je jouw ervaring en portfolio uitbreiden op een bijzondere locatie? Dan heeft het preHistorisch Dorp een unieke vacature voor jou!

Wij zoeken iemand die foto's wil maken in ons openluchtmuseum. Je maakt foto's van onze evenementen, onze bewoners, onze gebouwen en meer. Jij weet de sfeer altijd op de juiste manier op de gevoelige plaat te leggen en zo een mooie reportage te maken van een dagje uit in het preHistorisch Dorp. Jouw foto's gebruiken wij voor ons promotiemateriaal: van social media posts tot de posters die in de stad hangen. Als fotograaf ben jij dus een belangrijke schakel in de communicatie van het museum.

Je beschikt over een professionele camera en hebt het lef om op de voorgrond te treden om de beste foto's te maken. Na afloop van ieder evenement bewerk je de foto's waar nodig en stuur je ze door naar de marketeer. Je bent goed op de hoogte van de privacywetgeving en hanteert deze. Je rapporteert aan de marketeer van het preHistorisch Dorp.

Sluit jij je dit jaar aan bij het marketingteam en maak je binnenkort de mooiste evenementen mee in ons openluchtmuseum?

Vrijwilliger: fotograaf

De mooiste plaatjes schieten

Jij herkent je hierin:

  • communicatief sterk
  • initiatiefrijk
  • collegiaal
  • zelfstandig werkend

De werkzaamheden vinden altijd in overleg plaats, maar met name in de weekenden. Je werkt minimaal 2 dagen per maand in het seizoen (april t/m oktober).

Jij krijgt:

  • een afwisselende functie binnen een groep enthousiaste vrijwilligers
  • een unieke werkplek in een historische setting, mooi gelegen in de Genneper Parken
  • gratis entree voor jou, je partner en je kinderen

Solliciteren

Interesse? Stuur je portfolio met motivatie uiterlijk 6 mei naar Marjan Vossen, marketing op m.vossen@eindhovenmuseum.nl, o.v.v. 'Vacature vrijwilligersfotograaf'.

Solliciteren