Vikingfest

Ontdek de wereld van de Vikingen

Kom je naar Vikingfest op 17 & 18 juli 2021? Het hele weekend nemen vechters, ambachtslieden, muzikanten, vertellers en marktventers het preHistorisch Dorp over!

Let op: Vikingfest gaat alleen door als wij open mogen van de overheid. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en de start van de ticketverkoop.

Het vernieuwde Vikingfest

Of je nu van verhalen of van vechten houdt, of je nu op zoek bent naar het mooiste stofje of het leukste sieraad; op het oudste Vikingfestival van Nederland sla jij je slag.

Op het Vikingfest van 2021 leer je onder meer van bijzondere ambachten en ontdek je hoe de enorme handelsgeest van de Vikingen ervoor heeft gezorgd dat we nu zoveel exotische producten kennen. De bekende show is vernieuwd en zal zich dit jaar over het hele dorp afspelen zodat iedereen ervan kan genieten … beleef het met Pinksteren!

Tijdens Vikingfest is ook Herberg Den Bonten Os natuurlijk open om de dorst te lessen en de honger te stillen. 

Alleen voor de snelste Vikingen

Vikingfest ziet er in 2021 door de coronamaatregelen anders uit dan voorgaande jaren: er is een maximaal aantal tickets beschikbaar. Dus alleen de allerbeste, allersterkste en vooral allersnelste Vikingen mogen neerstrijken in ons museum! 

Tickets voor Vikingfest kosten € 12,50 per stuk. Hiermee krijg je 3,5 uur toegang tot het museum.

Kies voor een ochtend- of middagbezoek: 

Ochtend
Van 09:30 tot 13:00 uur 

Middag
Van 13:30 tot 17:00 uur

Let op: Vikingfest gaat alleen door als wij open mogen van de overheid. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en de start van de ticketverkoop.

Vikingfest in het kort

  • Datum: zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021
  • Tijd: van 09:30 tot 13:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur
  • Prijs: € 12,50 
  • Kaartverkoop: online (nog niet gestart)
  • Corona: Vikingfest is één van de grotere evenementen van het preHistorisch Dorp. Als de musea van het RIVM open mogen, gaat het evenement door en hanteren we de dan geldende voorzorgsmaatregelen voor een veilig bezoek. 

Liever een andere dag?