Entreeprijzen

De entreeprijs is € 9,95.

Kinderen t/m 3 jaar, begeleiders gehandicapten*, begeleiders autismepashouders*, Museumkaarthouders en honden gratis. 

Bij het Vikingfestival en Ridderfest geldt een kassatoeslag van € 5,-, bij Heksia een toeslag van € 2,50 (met uitzondering van kinderen t/m 3 jaar, begeleiders gehandicapten en abonnementhouders)

Tip: Download thuis alvast gratis onze app de Tijdkijker in Google PlayStore en AppStore.

 

E-ticket

Voorkom wachttijd aan de kassa en koop je ticket online. Je ontvangt je tickets per mail.

Onder 16 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

* Maximaal 1 begeleider per persoon, niet in combinatie met arrangementen.

Abonnementen

Wil jij het hele seizoen het park onbeperkt bezoeken? Kies dan voor een abonnement. Beleef alle evenementen; Heksia, Vikingfestival, Ridderfest, Historisch Foodfest en nog veel meer. Op het middeleeuwse marktplein is de sfeer altijd fijn! In het weekend kun je heerlijk lunchen in onze middeleeuwse Herberg Den Bonten Os.

Abonnementen zijn te koop aan de kassa bij het preHistorisch Dorp. Vul thuis alvast het inschrijfformulier in voor een abonnement, zodat je sneller het park in kunt!

Abonnement vanaf 4 jaar: € 35,-

AGENDA


Historisch Ambachtenlab
Vanaf 1 juni 2020

Weet jij hoe je vuur maakt? En wist je dat je vroeger met vuur een heleboel deed, zoals eten roosteren of tin gieten? In het preHistorisch Dorp kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar creatief aan de slag met oeroude technieken tijdens het Historisch Ambachtenlab. In deze historische knutselclub leer je van alles, van sieraden maken tot beiteltjes smeden!

bekijk het evenement >


Coronavirus & preHistorisch Dorp

Het ministerie heeft besloten dat een bijeenkomsten van 3 personen of meer niet zijn toegestaan tot 1 juni. Dit betekent dat onze sluitingsperiode in ieder geval wordt verlengd tot deze datum. We hopen dat we ons openluchtmuseum zo snel mogelijk weer open mogen stellen voor bezoekers. We bekijken per dag de maatregelen van het RIVM en volgen deze op.

bekijk het evenement >


Kleurplaten

Kleur het verleden! Download hieronder een van onze drie kleurplaten door op de tekst te klikken en voorzie het verleden van kleur. Je kunt kiezen uit verschillende periodes die je ook terugvindt in het preHistorisch Dorp. Heb je er eentje af? Stuur 'm dan op naar een vriend of familielid. Je mag 'm ook naar ons sturen. Post ontvangen is altijd leuk, toch?

bekijk het evenement >