Bekijk ons zakelijke aanbod

Maak je zakelijke bijeenkomst onvergetelijk

Een zakelijke bijeenkomst wordt een onvergetelijke happening in het preHistorisch Dorp. Vergaderen in een herberg? Barbecueën op een middeleeuws dorpsplein? Met het hele team samenwerken zoals in de prehistorie?  Duik met jouw bedrijf in de sfeer van het verleden en beleef een bijeenkomst die jullie geschiedenisboeken in gaat.

Vergaderen

Een brainstormsessie, een langdurend overleg of een kwartaalmeeting? In het preHistorisch Dorp krijg je vanzelf nieuwe inzichten en energie. Kom samen in de sfeervolle en compleet uitgeruste zaal boven in de herberg en strek de benen in een unieke historische omgeving. 

Meer over vergaderen
 

Teambuilding

Geef de teamgeest een flinke boost in het preHistorisch Dorp. Reis terug in de tijd en probeer samen te overleven met de middelen van toen. Leer je teamgenoten beter kennen en kom ook jezelf tegen …  

Meer over teambuilding

Borrel of diner

De herbergier van Herberg Den Bonten Os ontvangt jullie bij een knapperend haardvuur. Geniet van streekproducten en bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven. Of wat dacht je van een middeleeuws dinerbuffet? 

Meer over borrel of diner
 

Personeelsfeest

Gaat jullie personeelsfeest de geschiedenis in? Vier samen successen in de sfeervolle setting van het preHistorisch Dorp, voor een belevenis om nooit te vergeten.

Meer over een personeelsfeest
 

Vragen over ons aanbod voor bedrijven?

Stel je vraag aan ons door te bellen met 040 - 252 22 81 of te mailen naar info@prehistorischdorp.nl. Wij denken graag met je mee.