Beleef de prehistorie

Beleef de prehistorie

De prehistorie zélf ervaren

Stap binnen in een ver verleden in het preHistorisch Dorp met onze educatieve programma's, perfect afgestemd op jullie geschiedenislesstof. Verken de fascinerende middeleeuwen via de tijd van monniken en ridders of via de bloeiperiode van steden en staten. In slechts een paar uur ervaren kinderen de geschiedenis door deze aan te raken, te ruiken en zelfs te proeven. Onder begeleiding van een deskundige historische bewoner ontdekken ze wat het verleden te bieden heeft. Met authentieke boerderijen en hoeves waan je jezelf in een andere tijd. Ga met ons mee op een reis terug naar de prehistorie en transformeer de geschiedenisles tot een onvergetelijke ervaring!

We bieden programma's voor onder- en bovenbouw van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder onze educatieve programma's over de prehistorie en kies diegene die het beste past bij jouw klas:

Aanvraagformulier scholen

De prehistorie zélf ervaren

Overzicht programma's prehistorie

Op zoek naar een kort, of juist een lang programma? Bekijk dan hieronder welk van onze programma's het beste bij jou past.

Educatief programma

DuurAantal leerlingen*Prijs p.p. 2024
Kleuters in de prehistorie1,5 uur20-34€ 7,50
Snuffelen aan de prehistorie2 uur20-34€ 9,75
Duik in de prehistorie4 uur20-34€ 17,25

 

 

 

Begeleiders van bovenstaande educatieve programma's mogen kosteloos mee.

*Het aantal leerlingen is per groep die op een locatie gepland wordt. Als de beschikbaarheid het toelaat kunnen er uiteraard meerdere groepen en/of locaties tegelijkertijd geboekt worden.

Enthousiast? Vraag direct aan!

Wil je alvast ontdekken of jullie datum beschikbaar is? Doe dan vrijblijvend een aanvraag bij ons via het aanvraagformulier voor scholen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvraagformulier scholen

Enthousiast? Vraag direct aan!

Meer ontdekken?

Je kunt bij ons ook terecht voor een schoolkamp met jouw klas, een programma over de middeleeuwen of een reis door alle tijdperken in het museum. Een complete tijdreis is zelfs voor meerdere klassen mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@prehistorischdorp.nl.